tirsdag 13. oktober 2015

Magnettavle kjøkken

LUNS skrive-/magnettavle, svart Bredde: cm Høyde: cm Maks. SPONTAN magnettavle, hvit Bredde: cm Dybde: cm Høyde: cm. Magnetisk whiteboardtavle i et kompakt format!

Utmerket til midlertidige notater og påminnelser i gangen, på kjøkkenet eller på jobb. Nå som stadig flere kjøleskap bygges inn i kjøkkenet forsvinner muligheten til å henge opp viktige beskjeder og fine bilder på kjøleskapsdøren. Tenker heller en som man kan skrive beskjeder etc.

Vi har flyttet, og vil ha en glasstavle på kjøkkenet som en kan skrive beskjeder på med whiteboardmarker e. Vis meg en fin opphengstavleinnlegg29. Hvor finner jeg en fin oppslagstavle/magnettavle? Har så lyst på en magnettavle i glass på kjøkkenet!


MEMOPLAN MAGNETTAVLE GRÅ 30XCM - MILLEX - Øvrige. Memoplan magnettavle grå 30xcm - Millex. Denne fine magnettavlen er praktisk for eksempel på kjøkkenet til å få oversikt over dine daglige . SPONTAN magnettavle, hvit Bredde: cm Dybde: cm Høyde: cm.


IKEA – SPONTAN, Magnettavle, sølvfarget, , Kan henges vannrett eller loddrett.

Ideen til ukeplanen kom da de pusset opp kjøkkenet. Hun hadde ikke lyst å henge opp den stygge grå magnettavlen igjen og trengte en tavle som kunne holde . På kjøkkenet har vi en lang hvit vegg som vi lenge har fundert på hva vi skal gjøre med. I tillegg har vi et overfyllt kjøleskap med lapper fra både . IKKE EN VANLIG TAVLE: Denne magnettavlen er malt rett på veggen, her. Denne malingen er mye brukt på kontorer, kjøkken, barnerom, . Skulpturelle kjøkkenkluter, kjøleskap som åpnes med albuen og en miljøvennlig klimakran: Se nyhetene for kjøkkenet. Sånn oppslagstavle/magnettavle til å ha på kjøkkenet.


Tavle Til Kjøkken: Det gode liv på landet: Kjøkken Før og Etter. Nå kan jeg vise dere tavlen som jeg har laget til kjøkkenet vårt. Flott og hygienisk alternativ til fliser på kjøkkenet eller i kaffebaren , print på glass er vårt flotteste og mest. Glassplaten kan også leveres som magnettavle. Sånn tavle skal jeg ha på kjøkkenet i nyehuset vårt også.


MAGNETTAVLE M/BOKSTAVER OG TALL Reise, sport og fritid LEKER. Og da vi lagde nytt kjøkken for to år siden fikk vi utfordring. Vi ville ha en tavle som vi både kunne skrive beskjeder på og hvor vi kunne henge . Etter at Leah begynte på skolen har behovet for en større magnettavle meldt seg. Vi har en mindre en på kjøkkenet, men der var det ikke plass . Jeg har vært på utkikk etter en oppslagstavle som ikke er en korktavle til kjøkkenet vårt.


Her om dagen fant jeg en magnettavle med en mørk . Har lenge hatt planer om å lage en krittavle og magnettavle i ett. Gjøre små kjøkken - forslitt tema, men alltid oppdatert. Men på et visst fantasy aksje, er det mulig å bruke magnettavler annet.


Magnettavle i mattbørstet rustfritt stål fra Zack. Montana Collection PIN magnettavle i MDF med vannbasert lakkfarge fra Montana. Her er den nye magnettavla komt opp på kjøkkenveggen.


Jeg ble aldri helt fornøyd med tallerkenhylla på kjøkkenet. Eller hva med en metall tavle med bokser til stort og smått? Rie Elise Larsen har laget en tavle med bokser, kroker og magneter som kan flyttes på etter behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.