tirsdag 20. oktober 2015

Lydisolering tak

Sjeneres du av støy fra rommet over finnes det en løsning som du kan utføre selv, med enkle midler. For å tilfredsstille kravene i byggeforskriften TEKnår det gjelder luftlyd mellom to etasjer i et leilighetskompleks må en, når det benyttes lette .

Med god lydisolering unngår du bråk fra naboer. Vi gir deg tips gode tips om lydisolering av tak, vegger og gulv. I en lignende kjeller for flere år siden skrudde jeg på et lag gips rett i takbordene, og så et lag tak ess under der igjen.


Lydisolering av tak demper støy mellom etasjene i huset.

Vi tar på oss oppdrag i områdene rundt Østfol Oslo og Akershus. Det betyr at ei himling av bord gir dårlig lydisolering. Ved større tak der spennet er så stort at stålskinnene ikke kan bære seg selv, blir du nødt til å feste dem til . Eg skal lydisolere himlinga i stuen, bor i ei eldre boligblokk med betong tak, tenkte eg skulle bruke lydbøyler og lag med gipsplater, er dette .

GLAVA Lydreduksjonsbøyler type D (lydbøyler) festes i taket. Bøylene monteres med en avstand på 12mm. Jeg vet av erfaring at jeg er ganske sensitiv for trinnlyder, og lurer på om muligheten for ekstra lydisolering via taket, ihvertfall på soverom. Snekker,Isolering Jeg ønsker å lydisolere taket i stue og soverom.


Det er ekstremt lytt, både for trinn og lyd. En lydisolert tak er et tak som er designet for å kutte ned på støy som overføres fra overhead til området nedenfor. ETK Støtfanger/EksteriørdelerETK Støtfanger/Eksteriørdeler; Lydisolering tak v. Jobben gjelder lydisolering av kvm tak i enebolig. Himlingen ønskes etablert med lydbøyler, isolert med 50mm mineralull og lag gips + fug . Jeg må også senke taket, lydisolere og legge opp spots på hele stua.


Trefiber har utmerkede egenskaper som lyddempende materiale. Har lenge hatt et problem med en alt for lytt leilighet og har nå endelig tatt tak i saken. Bor i en eldre blokkleilighet og hører både naboen over .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.