onsdag 14. oktober 2015

Isolere knevegg

Isolere knevegg

Ved å ikke isolere veggen blir det litt varme utti der. Dersom du isolerer bak og plastar vil kneveggen berre verte rekna som ein innervegg, . Rommet har skråtak med et flatt felt på midten. I enkelte tilfeller kan det være vanskelig å etterisolere skråtaket helt ut i takfoten, og da kan man i stedet isolere kneveggen.


Isolere knevegg

Med dagens krav til energisparing og økonomisering av ressursene er det svært viktig å isolere, og i mange tilfeller etterisolere hus og hytter. For takkonstruksjoner med knevegg og eller hanebjelke kan. Ved store isolasjonstykkelser kan det med fordel isoleres i to lag slik at skjøter . Det anbefales å isolere hele takflaten i stedet for å ha noe isolasjon i eventuelle knevegger.


Varmeisolasjon Isolasjon av steinull, glassull, . Isolerte, ikke luftede loftsrom med all lufting i luftespalten mellom taktekningen og undertaket. Du kan få mange nye kvadratmeter boligareal hvis du isolerer og setter opp. Vi viser hvordan du gjør - også det som er vanskelig som hjørnene og kneveggen. Garasjene er levert uisolert, men vi kan levere med Tyvek og utlekting slik at du kan isolere vegger nede selv.


Isolere knevegg

Vi tilbyr ikke løsninger for isolering av loftsom, . Varmluft stiger, og derfor er det loftsgulvet du får mest igjen for å isolere - dersom loftet fortsatt skal være kaldt. Skal loftet innredes, legges isolasjonen i taket. Anbefalinger: n 2mm i yttervegg n 300-3mm i tak. Fokus på: n Isolasjon n Tetthet n Kuldebroer n Nøyaktig . Konstruksjonen forbedres ved å isolere i yttertaket i stedet for kneveggene og føre. I takkonstruksjoner med hanebjelke og knevegg, kan det med fordel legges mer isolasjon akkurat her, fordi en økning av isolasjonstykkelsen ikke stjeler noe . Trehus fra mellom 19og 19hadde ikke isolasjon i form av mineralullmatter slik vi kjenner dem i dag.


Gjorde ferdig hele taket på hemsloftet den 15. Vi bygger ikke med ferdighusfirma og har lagt ned mye tid i å isolere og plaste kneveggene selv så da er det kjekt å kunne bruke de til noe :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.