onsdag 14. oktober 2015

Interiør og utstillingsdesign

Bevissthet om og interesse for de ting vi omgir oss med og de uttrykk offentlige og private rom formidler, danner grunnlag for programfagene i interiør og . Programområde for interiør og utstillingsdesign - Læreplan i felles programfag Vg(IUD2-01). Fagstoff: Dersom du har interesse for og bevissthet om de tingene vi omgir oss med og hvilke uttrykk de representerer både i offentlige og .

Læreplan for interiør og utstillingsdesign. Yrker som bygger på Vginteriør og utstillingsdesign; Interiørkonsulent. Utstillingsdesigner; Muligheter for studiekompetanse etter Vginteriør og . Vg– Videregående trinn eller opplæring i bedrift.

Vg– Videregående trinn eller opplæring i bedrift. I VgInteriør og utstillingsdesign jobber vi med utstillinger til butikker, messer, museer, teater og lignenede, samt med interiør til private og offentlige bygninger. Elevene på VGINTERIØR OG UTSTILLINGSDESIGN har designet utstillinger i galleriet. Stikkord for utstillingene er inspirert av OSLO DESIGN FAIR . Faget skal bidra til å imøtekomme samfunnets behov for veiledning og tjenester innen interiør, profilering og utstillingsdesign.


Vil du ha ideutvikling, interiør og utstillingsdesign på din timeplan? Her finner du alt av informasjon om utdanning innen INTERIØR OG UTSTILLINGSDESIGN (Vgs-2). Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag.


Vil du bli interiørkonsulent eller utstillingsdesigner?

Bladhyllene, Instagram og andre sosiale medier . I programfagene blir det blir lagt vekt på praktisk arbeid med fagrelaterte materialer, redskaper og teknikker. Skolen har klasse i VgInteriør og utstillingsdesign. Hva gjør et butikkvindu spennende eller et kontor praktisk? Utstillingshjørnene er laget av VGInteriør og utstillingsdesign 2015/20på skolen vår.


Den første er inspirert av indisk, den andre nordisk og . I opplæringen legges det vekt på plan- og perspektivtegning av rom, å finne materialer som passer til i ulike sammenhenger og bli kjent med og kunne bruke . Tirsdag laget Interiør og utstillingsdesign julestemning ved å flette gode gammeldagse julekurver. Vi tilbyr programområdet interiør og utstillingsdesign på Lista i Vanse. Ved å utdanne deg i denne retningen får du mulighet til å ta fagbrevet som . Fag- og timefordeling på Interiør og Utstilling Vg2. VGInteriør og utstillingsdesign byggjer på VGDesign og handverk.


Som for alle yrkesfaglege utdanningsprogram deler vi opplæringa inn i. Utdanningsdirektoratet vil legge ned interiør og utstillingsdesign. Boka gir en innføring i de to fagene interiør og utstillingsdesign. Fagene har mange fellestrekk, men de har også sine særpreg. Mulighetene innen faget interiør og utstillingsdesign er mange.


Etter endt Vgkan du gå videre til VgUtstillingsdesign som gir yrkeskompetanse (konsulent) eller år i lære innen profileringsdesign som gir . I programfagene Interiør og Utstillingsdesign jobber vi med å øke bevisstheten og interessen for de ting vi omgir oss me og også de uttrykk . Eiker videregående skole tilbyr programområdet Interiør og utstillingsdesign. Dette er et allsidig programområde som vil gi deg en rekke . Bokliste vgInteriør og utstillingsdesign 2016/17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.