fredag 23. oktober 2015

Hvor stort anneks kan man bygge

Her kommer en gledelig nyhet til alle som planlegger nytt anneks, lysthus,. Mange tror at man må søke om den minste ting man skal gjøre på tomten sin. Men ved å bygge én bod til redskapene og én til sykler kan du slippe unna .

Jeg planlegger å sette opp et anneks på tunet. Har forstått det slik at jeg kan bygge inntil 15muten å søke om dette (kun nabovarsel) Har også fått vite at . Dette annekset skal være på en landbrukseiendom, hvor det er langt til. Dette er et bygg man selv kan stå ansvarlig for (under kvadrat) og da er det .

Det handler jo om å tilpasse størrelsen på annekset til omgivelsene, og ikke bare bygge større fordi man kan, sier Vige. Han tror likevel ikke alle vil bygge stort . Man setter ofte opp anneks om man ser at sengeplassene blir for få inne i selve. De kan man selv bygge fra grunnen av, eller man kan få de levert ferdig eller . Vi har sjekket hvilke byggesett du kan sette opp uten byggemelding, og hva det koster. Da kan naboen din sette opp byggverk på inntil kvadratmeter, kun meter. Endringene i loven legger til rette for forskrifter hvor byggetiltak kan . En hytte er normalt en lille fritliggende bygning, som man kender fra sommerhusområder.


Et anneks kan i nogle tilfælde være bygget af samme materialer som.

Fugt og dårligt indeklima kan nemlig være et stort problem i småhuse. Du kan bygge garasje på inntil kvadratmeter uten å sende søknad til. Det er flere ting du kan bygge på eiendommen din uten å søke . Skal du bare bygge terrasse, nytt gjerde eller redskapsbod kan du gjøre det uten mye. Du kan ikke sette opp en redskapsbod og innrede det som anneks for å skaffe flere.


Begrepet varig opphold er først og fremst myntet på soverom og rom man. På hytta er vi stort sett ute uansett, og bodene blir bare regnværsrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.