tirsdag 13. oktober 2015

Hvit poncho

En vid poncho med åpen front og stilige striper. Det kraftige stoffet i bomullsblanding gjør antrekket lunt og varmt. En strikket cape eller poncho gir antrekket det lille ekstra samtidig som du holder deg varm. Kombiner en strikket poncho med en hvit skjorte på kontoret eller . Formen er en rektangulær vevnad med en spalte trukket opp i midten.


Supertrendy og herlig poncho med fine frynser nederst.

Nydelig ensfarget poncho med en søt hette. Kommer i flere flotte farger. Laget av viskose og elastan. BLÆST regnponcho holder deg tørr, og ser dessuten smashing ut! Regnbuksa finner du her.


VIOCEAN PONCHO - Vila - kvinne - Hvit. Nelia fikk velge middagen og da plukket hun ut noen bokser spagetti á la capri uten å nøle :-) Dere vet den hermetiske herligheten med hvit , . Material: Bomull og Rayon. Ingen hippie-sommer uten en hvit poncho og blomster i håret.

En v-ringet poncho i lett, vevd kvalitet med glittertråder. Den har knytebelte i midjen med dusker i endene. Med en vindtett og vanntett regnponcho i pustene stoff er du klar for alt. Poncho til hverdag, sykling og festival! Alltid personlig service.


Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende . Pris: 7kr Fri frakt RoyalDesign. Tilgjengelig i disse størrelsene: one size. Hvit poncho er i alle fall bedre enn ingen poncho. Foto: Amanda Jørgine Haug. Vanskelig å si noe på posituren til Marit og Trine, selv . Jenjo har ikke lagt til beskrivelse ved deres annonse: Blå og hvit poncho.


Leter du etter Strikkegensere? Kjøp Signal Louise poncho - Hvit hos STYLEPIT. Kikk inn å se prisen nå - Fri bytte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.