tirsdag 13. oktober 2015

Hus og hjem inspirasjon

På disse sidene kan du finne inspirasjon , tips og ideer relatert til gamle hus , forum om emnet, samt bruktmarked og medlemssider. Nettstedet har som hovedmål å bidra til at flere gamle hus og bygningsdeler bevares for ettertiden. Du kan vinne fantastiske premier for over.


Norges vakreste hjem -finalistenes beste innredningstips. NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN. Jeg så at den gamle butikken like ved søkte nye eiere i Norske Hjem.

Oppussing av 70-talls hus , kjøkkenet etter oppusising . Historien sier mye om husbygging og arkitektur i Norge gjennom tidene. Vi lar oss inspirere av andre lands husstiler og detaljer, nå kanskje mer en noen gang gjennom internett og TV. Små tomter og tettbebygde strøk gjør at små hjem tar en større del av markedet. Det kan være det første hjemmet du kjøper, . Her kan du også se bilder fra våre ferdigstilte boliger. For de interiør- og boliginteresserte bugner nettet over av Instagram-kontoer og blogger med inspirasjon , tips og råd.


Her er en guide til noen av dem!

Det å sette prikken over i-en i et hjem kan være vanskelig. Familien på Nordstrand i Oslo bestemte seg for å få eksperthjelp for å få et hjem de ville trives i. Opprinnelig hadde eierne bestemt seg for å gjøre alt sammen . Interiør inspirasjon for hus og hjem. Er du også en av dem som leter etter drømmekjøkkenet, et kjøkken som har alle de ingrediensene du ser for deg og som vil matche både din og boligens personlighet?


Opplever du at standardløsningene ikke helt holder mål? Din interiør nettbutikk for alt fra gardiner til hjemmetekstiler. Vi har et stort utvalg tekstiler og decor til hjemmet hos bonprix. Hos KLiNGEL finner du et stort utvalg av Inspirasjon fra kjente merker til faste lave priser. Olivia Angeline har hentet mye inspirasjon fra Instagram, men også parets mange reiser og hotellopphold har vært med på å forme huset.


Den siste tiden har det. Blant annet har Olivia . Jeanettes Inspirasjon er interiørbutikken som ligger på plan 3. I butikken finner du også belysning, møbler, speil, og andre interiør- og gaveartikler. Han som hadde tilbrakt alle sine barndomsferier på familiens husmannsplass oppe i Vest- Telemark, drømte også om et liv på landet.


D) Råd om hvilket begravelsebyrå som er best, i tilfelle det skjer igjen. Shopping og inspirasjon. I foajeområdet på Folketeateret bli det mulighet for inspirasjon , rådgivning og shopping.

Her vil dere være flere utstillere som viser nyheter innen bolig, hus og hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.