mandag 26. oktober 2015

Håndpumpe diesel

Fatpumper for industri. Rotationshåndpumpe til bl. DKK 26(DKK 32inkl. moms). Brukes for å pumpe diesel frem til motoren.


Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.

Eks mva: kr 23Inkl mva kr 2975. Håndpumpe diesel mm gjenger. Beskrivelse Passer til. Kan også brukes til diesel.


OBS: Ikke bruk den på . Jeg skulle derfor gjerne anskaffet en egnet håndpumpe til formålet og vil. Etter å ha spyttet både diesel og bensin i et halvt liv, fant jeg ut det .

Volvo penta md11c, får ikke luftet diesel systemet. Kommer ikke diesel til filterholder på Volvo Penta innlegg 23. Flere resultater fra baatplassen.


Effektiv håndpumpe med mange bruksområder og spesielt godt egnet for lensing av småbåter, gummibåter etc. Pumpe for entrepenører, landbruk og industri. Den er laget i støpejern, og er egnet for å pumpe diesel , syntetiske og mineralske oljer samt parafin.


Manuell sveivepumpe til fat med fyllehastighet L. De leverer opptil 1liter diesel eller bensin på stedet i absolutt sikkerhet og i samsvar med forskrifter. Integrert ventilasjon – Integrert ventilasjonssystem betyr. El- pumpe til dieselolje. Tank for anleggsdiesel fra SB Verkste Drammen. Dieseltank, tankanlegg med håndpumpe for diesel eller annen ADR-væske.


Elektrisk fler strøms pumpe. W, 4-veis, posisjoner, 80L tank, . Problemet mitt nå er at jeg får ikke diesel frem til filteret når jeg p….

For vanligvis så er dette ei pumpe som mater dieselen inn til . NIRA 6B og håndpumper med hus i aluminium er holdbar for industriell bruk, maskineri og. Diesel og med vitonpakninger også for bensin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.