mandag 19. oktober 2015

Grå parkettgulv

RETT FRA FABRIKK = LAVERE PRISER! Europeisk produsert parkett av markedets aller beste kvalitet til kampanjepris! Våre store innkjøp direkte fra fabrikk, . Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå.


PRISGARANTI på all PARKETT. Norges største nettbutikk på parkettgulv.

Kanskje markedets flotteste enstavsparkett med en lys grå patina som heller mot. Stort utvalg 1-stav parkett fra kjente europeiske produsenter og leverandører til svært lave og konkurransedyktige priser. Våre parkettgulv tilbys i Eik, Ask og Furu.


PARKETT 13MM SHADE EIK CREAM WHITE DUOPLANK STAV PROTECO NATURA. Tilgjengelig i butikker. Her kan du se vårt utvalg av parkettgulv. Parkett 13mm shade eik soft. I fargen Grå Eik får strukturen et slør av grå patinering som vasker ut noe av spillet i gulvets natur og .

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Dette er parketten for deg som ønsker en lys og jevn parkett som går i lys grå.


Denne eikeparketten har et moderne utseende med en kjølig tone som gir boligen et eksklusivt preg. Ask glittertin børstet og hvitmattlakket er et parkettgulv med en lys farge, men hvite og grå fargesjateringer. Gulvet har en fin naturlighet . Raskt, enkelt og billig. Med tregulv og parkett fra Byggmax vil du få et vakkert gulv av høy kvalitet.


KampanjeDeco 3-stav parkett rustikk eik. Vi har de fleste tresortene og . Tarkett Comfort 1- stavs parkett oak hazel. Pergo Lofoten moderne eik 1-stav parkett moderne eik. Et svanemerket parkettgulv med lange planker som skaper harmoni i rommet. Et parkettgulv er, som navnet antyder, bygd opp av tre.


Alt etter tykkelsen har parkettgulvet ulik oppbygging. Det har imidlertid alltid et overflatesjikt av ed. Vi kombinerer godt håndverk med moderne produksjon for å gi deg vakre,.


Vi tilbyr parkett og tregulv i plank, tostav og trestav.

BOENs har utviklet parkettgulv i farger som passer alle interiørstiler. Når vi snakker om mørke parkettgulv går fargeskalaen som brukes av arkitekter og stylister fra mørkbrun via grå , mørkegrå og over i dyp sort. Ekte treverk forblir vakkert over tid!


Helt naturlig, varmt, slitesterkt og utrolig attraktivt - parkett er alt dette! Det klassiske gulvet gir en ekte og ettertraktet følelse og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.