torsdag 22. oktober 2015

Fukt i vegg

Fukt bryter ned materialer og kan føre til utvikling av hussopp, der den verste er. Man borrer ett lite hull i veggen for å måle fuktigheten. Skjulte fuktskader i huset kan gjøre deg trøtt og forkjøla.


Fuktgjennomslag i dusjen kan skape muggskader i veggen på naborommet. Fukt i huset kan skade helsen din.

Her ser du kondens og muggvekst i et hjørne der en kommode har vært plassert inntil en kald vegg. Utbedring av fuktskader og. Rengjøring og fjerning av. Slik unngår du fukt i vegger og tak – Lavenergiprogrammet lavenergiprogrammet. Hvordan oppstår fukt inne i konstruksjonen, og hva må du gjøre for å hindre fuktproblemer?


Svak misfarging av malt strievegg på bad. Baksiden av sponplaten på veggen viser rikelig .

Fuktskader kan gjøre deg og familien din ordentlig syk. Saltutslag på vegger og kjellergulv er tegn på at det kommer inn fukt utenfra. Jo varmere soverommet er, jo mer fukt fordamper fra sengetøy og vegger , denne fukten tas opp i luften og ventileres ut av rommet. Så kan en søke på kritiske punkter som kan være i nedkant av en vegg , ved et vindu eller lignende. Da kan fuktsøkeren indikere hvor det er . Det ser helt og pent ut, men det er fuktutslag i dusjhjørnet (fullt utslag på fuktmåleren på gulvet i dusjhjørnet og et stykke oppover veggen ). Det er også billigere å utbedre fuktskader på boliger med liggende panel.


SJEKK VEGGEN : Lars Wiig i KLP forteller at en vanlig husforsikring . I byggeperioden tilføres det også fukt fra bygningsmatrialene. Mange som har kjeller har opplevd kjellerlukt og fuktighet. En annen årsak til mye fukt er lekkasjer gjennom sprekker i mur og vegg , men de er ofte synlige og. Utluftingen har ingen påvirkning på strømregningen, fordi vegger , gulv,.


Unngå å tørke klær inne, dette fordi våte klærne avgir fukt i luften. Hvis kjelleren er fuktig , finnes det ulike løsninger. Ofte kan skadene vises før på veggen i rommet som ligger inntil badet, enn på den .

For tett på vegg , til hinder for andre arbeider (fx malerarbeid). Kalde kjellere med fuktig luft er også usatt for kondens og fukt på. Naturlig ventilasjon alene med ventil i vegg eller vindu vil normalt ikke være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.