onsdag 21. oktober 2015

Fine garasjer

NOE er britisk, men vi kan nok si at den er amerikansk i all hovedsak med de endringer som ble gjort. Det blir nesten for dumt. Nyvasket og godt stelte biler. På veggene har jeg panel, hvor panelbordene er montert ved bruk av skjulte skruer.


Innvendig er garasjen blitt beiset.

Deretter brukte jeg en fille til å fjerne litt av beisen og har dermed fått frem de fine årringene i trevirket. Muren mellom gulv og vegg var . Ser mange fine garasjer og verksteder, men stusser på Man cave,, det er vel noe Homsepatruljen ordner med ? Dette har jo tatt helt av. Super gruppe og dere har virkelig mange fine garasjer.


Admin får slette om dette ikke passer som innlegg her. Har lyst å støpe meg et fint gulv, samt isolere og lurte egentlig på om dere har .

Mange fine garasjer , ikke tvil om det :) Men jeg ville heller hatt en stor dobbelgarasje :P. Noe alla slik : garasje_gallery_full. Ha det lyst og rommelig når man restaurerer bil – og ikke minst ha plass til å lagre en bil eller to (eller tre).


Vi vil tro at de fleste som skrur litt aktivt har tenkt den tanken. Og for all del – det finnes mange fine garasjer og hobbyverksteder rundt om i Norges . Teie - Koselig halvpart av horisontaldelt tomannsbolig med parkering i garasje , fine utefasiliteter og stue med ildsted. Parkering i en frittstående garasje og på felles gruset gårdsplass. Ved bestilling av salgsoppgave aksepterer du at eiendomsmegler kan kontakte deg . Fra gammelt skur til vakker garasje. Enten du har bruk for et romslig redskapsskjul, et verksted eller en ny garasje, kan du bygge det etter tegningene til denne fine garasjen , der det virkelig er lagt vekt på detaljene.


Se også etter tipsstemplene våre, og bli en bedre håndverker. Fellesvisning torsdag 30. Stor solterrasse like ut fra stuen og hyggelig inngangsparti med uteplass.


Garasje med aut portåpner og bod like innenfor. Her bor man moderne, lettvindt og .

Store deler av Lillesands befolkning, og en rekke turister, bruker de fine , opparbeidede turstiene som det er mange av både langs Kaldvellelva og ellers i Kaldvellområdet. Kaldvell er også utgangspunktet for det som tidligere ble kalt Kongeveien mellom Kaldvell og Landvik. I dag kalles veien Vestlandske Hovedvei og . Hagan: Pent rekkehus med fine uteplasser. Utsikt og sol - garasje - sentralt.


Barnevennlig beliggenhet med gangavstand til skole og barnehage. Boligtype: Rekkehus, Selveiet. Kort avstand også til Moss sentrum med de fleste fasiliteter.


Gode kommunikasjonsmuligheter med buss til Moss sentrum og Mosseporten senter. Buss også til Kambo stasjon og Moss . Tomasjord - Lekker familiebolig med garasje , vestvendt veranda og fine uteområder. Velkommen til Evjenvegen 18A. Her har du en romslig garasje , takoverbygget inngangsparti og en praktisk kodeløsning på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.