fredag 9. oktober 2015

Fargekart maling

LADY PURE COLOR - VÅR VAKRESTE MALING NOENSINNE. Dette fargekartet fokuserer på det personlige interiøret: Rommene vi virkelig ønsker å bo i, rommene som forteller vår egen historie. Se bilder og farger fra ulike rom og områder.


Bufret Lignende Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her!

Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster. Velg rom og lek med våre nye farger ! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Vi har et kjempestort utvalg av fargekart som lar deg velge blant et vell av ulike nyanser av all verdens farger. Reset Filters Reset Finish Filters Reset Surface Type Filters Reset Room Type Filters Reset Finish Filters.


Fargene er oppdelt i tre kategorier - City Motions, Silent Serenity og Lush Garden. Bli deg bli ordentlig lysten på å male om hjemme. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir.

Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser. Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig. Det gir rommet det litt ekstra.


Les også: Slik velger du riktig maling. Lisbeth Larsen, global fargesjef i JOTUN. Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år?


Ja, det føler jeg meg ganske sikker på, . Når det gjelder den spesifikke fargen du etterspør, har vi sjekket i litteratur og med eksperter på maling , men finner ingen farge som kalles fattigmannsblå. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Maling av gulv er den raskeste veien til forandring.


I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar. Maling er flott for deg som liker å endre hjemmet ofte. Vil den beige tonen virke rosa?


Vil hvitfargen få et grønnskjær? Er fargen varm eller kald? Jeg maler sjelden en vegg uten å sjekke hvilken NCS-kode den har.

Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge , om hvor mye sorthet den har i seg – altså hvor skitten fargen vil bli, . Her kommer NCS-koden inn! Jotuns nye fargekart og LADY Pure Color finnes i alle Jernias butikker som selger maling. Du finner din nærmeste forhandler her. Hos Jernia får du god fagekspertise til å velge riktig malingstype og farger som passer til hjemmet ditt. FARGER VIST PÅ SKJERM, ER KUN VEILEDENDE ! Husk at vi kan blande omtrent alle farger i tillegg til våre standard fargekart.


Trygg fargekart utvendig. Edel innvendig fargekart. MPS Skipsmaling fargekart. Har du kjøpt maling eller vært i fargehandelen, har du helt sikkert lagt merke til at alle fargene har et nummer som består av både tall og bokstaver.


Mange har kanskje også et navn. Navnene på farger varierer fra produsent til produsent, men den nøyaktig samme fargen har samme tall- og bokstavkode . Skal du male inne eller ute? Er det dårlig eller fint vær har vi malingen du trenger, enten du skal male inne eller ute.


Prismatchen gjelder på maling du får kjøpt hos Montér, og vi matcher alle identiske varer om det fremlegges bevis på at malingen er billigere i en annen butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.