fredag 23. oktober 2015

Cellulose isolering

Det er mange fordeler ved å isolere huset med isocell celluloseisolasjon - det. Ved å blåse inn Isocell cellulose granulat vil man få en fyllingsgrad på 1 . Miljøvennlig isolering. At Isocell celluloseisolasjon er det mest miljøvennlige isolasjonsproduktet er ganske åpenbart da det innholder resirkulert avispapir . Celluloseisolasjon er et samlebegrep som omfatter isolasjon laget av returpapir eller trefibermasse.

Produktene har en rekke egenskaper som . Løsull av cellulose er et smart valg når du skal etterisolere loftet. Det kan både suge opp og avgi fukt, det kan ikke brenne, og i tillegg motvirker det angrep av . Når vi skal isolere smale hulrom, er det lettere med cellulose , mener Dahlberg. Bedriften tilbyr både cellulose fra Isocell og trefiber fra Hunton, . Isolering av etasjeskiller til kjeller og loft. Isolasjon med cellulose for bevaring .

Han anbefalte oss å heller sprøyte inn cellulose da dette er mye bedre siden det er fravær av plast. Mente at dette heller vil trekke til seg . De to bygget energivennlige hus lenge før energiforbruk og isolasjon var et tema som opptok folk flest. Her er det overhodet ikke noe . Fukt reduserer konstruksjonens evne til å isolere. Hunton Nativo Trefiberisolasjon Plate er en isolasjon basert på naturlig trefiber.


Varmelagringsevnen er utmerket, og isolasjonsplatene kan brukes i vegger og . Dette betyr at materialet er meget tett og har en relativt høy volumvekt. Konteksten bidrar til å . Bjelkelaget mot kjeller etterisolerer vi med 20cm linullisolasjon. På loftet bruker vi blåseisolasjon av trefiber.


For linullisolasjon kontaktet vi . Den gode komprimeringen former isolasjonen til en homogen matte som . Velg riktig og miljøvennlig isolasjon til gamle trehus_lin_trefiber_hamp_celluloseisolasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.