tirsdag 20. oktober 2015

Brannisolering stål

CONLIT 3benyttes til brannisolering og brannsikring av bærende stålkonstruksjoner til brannklasse Rtil R180. Kan også benyttes til brannbeskyttelse av stålplatetak og betongkonstruksjoner. Brannisolering av bærende stålkonstruksjoner. Glasroc F Firecase er et effektivt system for innkledning av bærende stålkonstruksjoner uten monteringsprofiler. Systemet finnes for brannbeskyttelse opp til 1minutter.


Brannisolering stål

Festeskruen ISOVER FireProtect Screw er konstruert spesielt for denne type brannisolering. Den enkle festeskruen og en batteridrevet skrutrekker er alt man behøver for å gjøre en hurtig, kostnadseffektiv og korrekt montering. Skruen skal være minst dobbelt så lang som isolasjonstykkelsen som benyttes.


Stålisoleringen lages av hardpressede steinull plater. Hva inneholder egentlig disse produktene ? Råmaterialet i isoleringen er den vulkanske . Dette bladet beskriver metoder og materialer for brannbeskyttelse av bærende stålkonstruksjoner. Anvisningene i bladet kan brukes til valg av metode og dimensjonering av brannbeskyttelsen.


Det forutsettes at stålet er 1 utnyttet og at kritisk ståltemperatur er 5°C. Mer nyansert beregning i hvert enkelt tilfelle kan gi . Avkjølingsfasen innebærer at brennbart materiale begynner å ta slutt. I kullrestene skjer en glødebrann, ofte med sterk varmestrå- ling.


Til og med under denne fasen sørger brannisolering for at stålet ikke får skade-. En rekke tiltak bygges med stålkonstruksjoner. Når stålkonstruksjoner benyttes som bærende konstruksjoner, må disse brannsikres opp mot aktuell brannklasse for tiltaket.


Brannisolering stål

Normalt tilfredsstiller uisolerte stålkonstruksjoner R10. RH prosjekt AS utfører brannisolering av bærende stålbjelker og –søyler i en bygningskonstruksjon for at de skal kunne opprettholde en brannmotstand inntil 2minutter. Når det gjelder isolasjonstykkelse, -metoder og hvilke produkter som bør benyttes foretar vi en helhetlig vurdering som skal gi . Conlit brannisolering lages av hardpressede Rockwool ( steinull) plater. Platene festes enten mekanisk (sveisepinner) eller med lim til stålbjelker og stålsøyler. Da stålets kapasitet halveres ved ca.


Den nye standarden får betydning for deg som entreprenør, rådgivende konsulent og utførende håndverker. Derfor er kravene til teknisk isolasjon . For og beskytte konstruksjonene kan vi bruke myke steinullsplater , harde plater eller brannmaling. Kontakt Kjell for råd og veiledning for brannbeskyttelse av konstruksjoner. Vi skal også sertifisere våre brannsikringsmontører. Bærekonsruksjoner i stål begynner å miste sin bæreevne når temperaturen under en brann når mer enn 4grader.


Når bæreevnen forvinner, kan bygget i ytterte konsekvens kollapse. For å optimalisere brannbeskyttelsen må dette prosjekteres etter brannklasse og type ståldimensjoner. Protecta-kjeden tilbyr brannisolering av treverk og lastbærende stål - og betongkonstruksjoner med en rekke forskjellige løsninger avhengig av byggherres ønsker. Alle vanlige bygningsmaterialer får dårligere mekanisk strekkfasthet når de utsettes for brann. Stål under tung belastning mister sin sikkerhetsmargin ved temperaturer på rundt 5°C – uansett stålkvalitet.


Beskytt det strukturelle stålet i bygningen med Parocs brannbeskyttelsesplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.