fredag 9. oktober 2015

Beslag under dør

Jemtland sparkeplater/dørbeslag leveres i 5mm plastbelagt galvanisert stål. Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og. Beslaget fungerer som en sparkeplate under døren.

Ikke vært overalt enda, men innom noen sjapper og lett etter sånne terskelbeslag som monteres under verandadør, ytterdør osv. Et 1230mm terskelblikk i svart platematerial. Terskelblikket festes i terskelen under dører.


Vår guide viser hvordan du går fram for å montere din nye dør.

Du får også en innkjøpsliste med de materialene du behøver. VIKTIG med støtte under terskelen helt ut til beslaget. Ytterdører - Hjem DiplomatMontering av ytterdør.


Avslutningsvis belistes døren og beslag under terskelen monteres.

Tomrom under dørstokken må fylles med treklosser eller kiler (pos. 8) for. Montering av terskel må beskyttes mot vanninntregning enten m/beslag eller silicon.


Sett døren på rett plass, bygg op med klosser under slik at terskelen ligger i vater og at det er plass til kiler i toppen. Køb online hos en virksomhed med års erfaring inden for værktøj og beslag! Automatisk dørtætningsliste, Ellen (42253083-42253093). Til montering under eller på siden af indad- eller udadgående døre. Om dør og karm er oppreist, må dørbladet løftes når døren skal åpnes.


Dette for ikke å skade undersiden av dørbladet. Isola Beslag Isola Dørbeslag For beskyttelse mot fuktinntrengning under dør. Vær oppmerksom på buer i murverk og vannbrett under vinduet.


Det er viktig at du oppgir riktig åpningsretning på din nye dør eller ditt nye. Justeringsmulighetene er forskjellige fra beslag til beslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.