fredag 23. oktober 2015

Baderomsdør med lufting

Jeg har et nokså gammelt bad med lufteventil. Jeg har skal sette inn ny innerdør på badet. Har nye dører, men ikke laget spalte under noen av dem, verken på våtrom eller i kjelleren. Lagde en spalte på 4-mm på døren til badet men . For å få god lufting gjennom føren på badet har du to alternativer; Du kan . Etter å ha satt inn døren og listet ferdig kom en venn på besøk og sa at det burde være lufting under døren.


Er det noen som vet om det er et krav å ha såkalt tilluft under f. UØNSKET DUGGING: Dusjer du med åpen baderomsdør og dårlig ventilasjon, kan du risikere at det samler seg fukt på uønskede steder. Pass bare på at det er et avtrekk som går hele tiden og at det er lufting under baderomsdøra, sier Norstein. Glippe mellom dør og karm - posted in Hus, hage og oppussing: Hei!


Det kan være lufting, for ventilasjon ol. Nok et spørsmål; For å bedre ventilasjonen på badet (der er naturlig avtrekk, men døra er tett) tenkte jeg å borre noen hull i nedre del av baderomsdøra. I våtrommene skal det være åpning der også, eller skal det være tett dør pga undertrykk i rommet?


Problemet mitt er at det er dørkarm med tett dør terskel. Kva seier regelverket skal det vera lufting i dør? Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Om din baderomsdør ikke har spalte bør du bytte døren eller lage en spalte/luftehull nederst i døren. Hold døren stengt når det er fuktig inne på . Spalteventiler (som regel i terskel under dør) som sikrer luftforflytning i leiligheten må.


Bredde og høyde skal tilpasses forventet ferdsel og transport, inklusiv rømning ved brann, og skal minst oppfylle følgende: a. Dører til oppholdsrom og våtrom skal ha luftespalte, gjerne under dør, for å. Parkett Eik Plank Mansion Cloud Hvitoljet. Parkett Furu Plank Wildwood Hvitoljet 1-stavs parkett Flott 1-stavs hvitlutet/oljet parkettplank i tidløs . Grunn for spørsmål jeg har skråtakk på badet og må få bestilt dusj dør til. Det er ikke lufting over tak, fikk jeg oppgitt i salgsrapporten. Dette kan løses ved en åpning (terskelfri dør eller ventil i veggen) til tilstøtende rom som har frisklufttilførsel utenfra gjennom Flexit ventiler. Spalteventiler brukes til ventilasjon gjennom vindu eller dør.


Det er uansett viktig for alle å lufte, også i kulden. Målte avstand fra underside dør og ned til gulvet når døren er 5cm åpnet og grader . Har du byttet til en solid og tett dør uten å sørge for ventilasjon i leiligheten, kan det dannes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.