torsdag 22. oktober 2015

Aldringsmalt kjøkken

Jeg burde selvfølgelig også nevnt Kistefos Møbler som produserer masse flotte ting i tre - inklusive kjøkken. Hyttekjøkken med hjørnehette og eik benkeplater. Produsert på snekkerverksted etter mål og ønsker.


Solid heltre skrog blir sinket sammen i 18mm heltre furu. Dørene har et rammetre på 25mm tykkelse og speilene har innfrest fylling på 16m tykkelse. Vi behersker også de aller fleste maleteknikker og benytter i dag moderne og populære teknikker som antikkmalt, aldringsmalt og laserte overflater.

Vi gjør vårt ytterste for å tilfredsstille dine behov og ønsker. Besøk oss gjerne i vårt utsalg i Nedre Eggedal (Sigdal kommune, Buskerud) hvor vi har utstilt flere . Rettveggkjøkken - Vinkel kjøkken - Ukjøkken. Dokka Bondemøbler og Kistefos Møbler.


Der noen ser mere ekte ut enn andre. Det er stor forskjell på aldringsmaling. Vi har bestilt kjøkken. Først hadde vi tenkt oss noe fra IKEA, men drømte om et aldringsmalt kjøkken.

Siden kjøkkenet ikke er så stort ville vi kunne få en fin løsning fra IKEA for denne summen. Se hvor flott et aldringsmalt svart kjøkken står til tømmerveggene i denne hytta. Men så fikk vi et tips . Få mer kjøkkeninspirasjon på våre nettsider:.


Når du velger et kjøkken fra oss, skal du vite at alle våre modeller fås i samme materialer, farger og kombinasjoner. Aldringsmalt sort eller rød med detaljdekor i farger. Bjørk lakk, bjørk honningfarget eller bjørk.


Innredning malt sort med oker dekor. Benkeplate i Støren granitt med underlimt vask. Barløsning i sort med oker. Lystoppen gir en fin belysning av innredningen, og samtidig gir den et godt arbeidslys. Sort med oker dekor, lett aldringsmalt.


Vi maler etter kundens ønsker - for eksempel er kjøkkenet aldringsmalt meget . Her kan nevnes flott panel, hvitlasert panel i tak, børstet og oljet 1-stavs eikeparkett, samt et moderne flisvalg, lekre ba badstue, separat vaskerom, meget pent aldringsmalt kjøkken , spotter i utvendig himling i inngangsparti samt møbelpakke er inkludert. Praktisk utvendig bod (isolert) med plass til skismørerbenk, eget . Heltre aldringsmalt furukjøkken i Sauland. Nytt sveitserhus med detaljert kjøkkenløsning.


Levert fiks ferdig med hvitevarer og det hele.

Malt i en heldekkende farve, deretter er kanter og hjørner pusset og beiset i en mørkere farve for å gi ett slitt preg. Siste rest av montering. Espen Kjøkken malt og patinert i Lom Møbelindustri farger. Loftstue Loftsstue soverom 2. Torvtak med never fasade nord Skifer svalgang med håndskårne stolper oppstugu Svalgang .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.