tirsdag 22. september 2015

Teppe i gangen

Vi har tepper til alle rom. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Få inspirasjon hos Bohus! Det er nemlig her førsteinntrykket av alle hjem skapes.


Det er dette rommet man ser før man forlater huset, og ikke minst, som er det første man ser når man kommer hjem etter en lang dag på jobb.

Enten du vil at entréen skal speile husets helhetlige stil, bryte med den eller begge deler, er valget av teppe eller matte til . Vi elsker tepper , både ute og inne! Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Hos oss finner du tepper til alle rom.


Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Hos JYSK finner du et stort utvalg gulvtepper i forskjellige størrelser, materialer og design. Se mer og kjøp på JYSK.

Alle produkter lagerføres. Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster. Tepper fra Ellos til bra priser. Shop enkelt online hos Ellos.


Velg mellom tepper i en mengde ulike stiler, størrelser, former og farger – du finner sikkert ett eller flere tepper som passer til hjemmet ditt. Her finner du alle våre tepper og teppeprodukter. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av vare. Da kan et fargerikt teppe være det du trenger. Uten store investeringer kan du legge et eller flere tepper på gulvet, og gangen blir som ny.


Skap din egen stil, og kjøp gulvtepper i KLiNGELS nettbutikk for å dekorere rommene dine. Hos KLiNGEL har vi et stort utvalg av tepper. Du har bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk, og et innbydende entréteppe kan være avgjørende. Mange ulike typer tepper kan fungere i entreen, men prøv å unngå lysere tepper , da skitt fra sko og annet vises godt på disse.


Se gjennom utvalget av både moderne og tradisjonelle tepper for å finne . Ikke glem gangen når du innreder. Et lite rom med mange formål, gangen bør være både praktisk og hyggelig.

Gang : Bruk tepper som tåler litt smuss og er enkle å vedlikeholde, gjerne i sisallook. Kjøkken: En matte i arbeidsområdene beskytter gulvet mot søl. Også her passer tepper i sisallook bra. Stue: Et stort, lekkert teppe rammer inn sofagruppen og gir en lun følelse.


SoveroDet er deilig å ha noe mykt å sette føttene på når . Er dette sånne jeg ha i gangen for å beskytte parketten mot sko når folk går inn? Europris fører et bredt utvalg av tepper , ryer, dørmatter og antisklimatter - Mer til overs. Tilgjengelig i butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.