fredag 18. september 2015

Listverk profiler

Listverket har stor betydning for helheten i et rom. Derfor har vi lister for å dekke alle behov og gir deg mange muligheter når det kommer til å velge profil og overflatebehandling. Velg profil utfra om du ønsker et klassisk, moderne, landlig eller elegant stil.


Vårt store og komplette listsortiment består av en mengde ulike lister med listfamilier som passer sammen. I tillegg tilbyr vi ferdige dør-, vindu og foringssett.

De fleste profilene tilbys i eik, . Har du valgt riktige lister ? Det er ferdig, men det mangler lister , sier mange som har pusset opp. Nå er det på tide å gjøre det ferdig. Dekklist mdf hvit bomull.


Tilgjengelig i butikker . Stiltre har i samarbeid med bygningsvernkonsulent Jo Sellæg utarbeidet serier med listverk innenfor forskjellige stilarter i norsk byggetradisjon.

Innenfor stilartene rokokko, klassisk, sveitser, jugend og nyfunkis vil du finne produkter som passer til hverandre. Fagprofil kan tilby et av Europas absolutt mest omfattende sortiment av lister og profiler for montering på alle typer gulvmaterialer. Vår leverandør kontrollerer hele produksjonsprosessen. Skjønnhet er individuelt – hva som passer et hjem passer kanskje ikke et annet.


Dette gjør oss til den mest velassorterte leverandøren på markedet. Vårt standardsortiment omfatter ulike profiler , dimensjoner, overflatebehandlinger og treslag. Listene danner en dekorativ omramming til dører og vinduer.


Velg mellom våre mange stilarter, bredder, tykkelser og profiler - og velg mellom malt, ubehandlet eller lakkert utgave. Er du usikker på hva du skal velge mellom, er du selvsagt velkommen til å ta med en prøvebit hjem. Det finnes oså lettere modifiserte glattkanter i størrelser rundt 12x0mm og 0mm, gjerne referert til som skarpkant. Finnes ett utvalg i de fleste vanlige materialer, men furu har det bredeste . Kværner er et interiørprodukt som skal bidra til å understreke og fremheve. Listene fås fra helt enkle uten profil til lister med utpreget profil.


Fotlister finnes både med og uten profil , og bør stå i stil med karm- og taklister. Vårt program av profilerte lister har blitt laget og kopiert fra klassiske forbilder.

Og listverk og profiler fra eldre bygninger har blitt restaurert og gått inn i vårt . For glatt listverk uten profiler kan alternativt benyttes forenklet gjæring. Listene kappes rett, og monteres i 90º vinkel mot hverandre. Alternativt kan det kan det . Taklistene kommer i mange ulike profiler og bredder.


Jo større taklister du har desto mindre vil rommet virke. Vi hjelper deg med valget av lister til ditt behov. Eldre trekledninger og lister forteller mye om hvilken byggemåte, stil og smak som rådet da. Dørsettene leveres i flere profiler , både malt og ubehandlet. Profiler , utbedring, utskifting, 743.


PRODUKTBESKRIVELSE, BRUKSOMRÅDE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.