onsdag 9. september 2015

Isolere gulv

Få veiledning og hjelp til hvordan du isolerer gulvet , slik at du unngår en gulvkald bolig. Du kan også finne inspirasjon til hvordan du støyisolerer gulvet. Etterisolering av etasjeskillet over kald kjeller med linisolasjon.


Isolere gulv mot uoppvarmet rom eller kjeller. Mellom oppvarmede rom må etasjeskilleren fylles helt med isolasjon fra bjelkelagskanten og minst like langt inn . I eldre hus og hytter med lav grunnmur og kryperom, er det særdeles viktig å ha et godt isolert gulvbjelkelag.

Eventuell gammel isolasjon og stubbloft fjernes. Bjelkelaget må isoleres godt og vindtettes. Ringmur med kryperom anbefales ikke i permanente boliger, da bjelkelag over . Jo tykkere isolasjon , desto bedre.


Hvordan et gulv isoleres er avhengig av gulvets funksjon og utforming. ROCKWOOL isolasjon kan brukes i alle typer gulv enten det er lette eller tunge . I eksempelhuset koster det 26. Veldig usikker på hvordan og ikke minst hva som bør brukes her. Er derfor veldig mottakelig .

Heldigvis skjønner de feste at det er viktig å ta vare på flotte, originale gulv. Men hvordan går man frem for å etterisolere ? Ulike gulv krever ulike isoleringsløsninger. Det kan være litt jobb . Mellombjelkelag må være godt isolert mot støy mellom etasjene. Etasjeskillere kan du isolere fra oversiden eller fra undersiden.


Du kan kombinere jobben med å skifte gulv , og det vil bidra til å dempe . Ved etterisolering er det beste og enkleste tiltaket å etterisolere på loft og i gulv , der er det enkelt å komme til og det har stor effekt. Jeg har brukt dette på kjellergulv som består av kun grovplate uten isolasjon og det . Til gengæld slipper du for fodkulde og træk. Se eksempler på, hvad isolering af . Man får et mye lunere gulv , og man demper klangen som gjerne oppstår hvis man ikke har isolasjon i hulrommet. Fremgangsmåten er at det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.