torsdag 10. september 2015

Gautvik steinindustri

Design og CMS: EKH Grafisk. Gautvik Stenindustri AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Denne bedriften har både vært bevisst på og nødt til å tilpasse seg nye tider. De har også klart det på en enestående måte, og i dag går bedriften godt. De var de første i kommunen som satset på spesialutstyr til produksjon av benkeplater, og dette utgjør nå snart halvparten av produksjonen.

Selskapsform, Privat aksjeselskap. Registrert i følgende registre . Vi har produsert en rekke produktbrosjyrer for gravminner, benkeplater i granitt og kompositt. De fleste bedriftene bearbeider stein, til gravminner, bygningsstein eller andre produkter.


Flere steder er det også kalk og marmor brudd i fjellet. Eide på Nordmøre har en av Norges største kalksteingruver. Download the executives list.


Bedriften har innrapportert følgende stillingstitler til Aa-registeret: Daglig Leder ( Industri - Færre Enn Ansatte - Privat Virksomhet), Kontormedarbeider, Vaktmesterassistent, Fagarbeider (Steinfag), Reparatør (Industrimekanikk), Produksjonsarbeider (Andre Næringsmiddelprodukter), Renholdsarbeider, Hjelpearbeider . Foretaket har registrerte ansatte.

Eide har en av Norges største kalksteingruver, . Her er bratte, nordvendte berghamrar som er beskytta mot kveldssola og vestavinden av ein fjellnase i vest. Snø-, is- og steinsprang påverkar vegetasjonen i og under berget. I slike nordvendte kystberg er det . Grønseth Granite Supply AS. Hønefoss Steinhuggeri AS.


Omlag km etter steinindustrien går det en veg opp til venstre. Den bukter seg oppover mot Gådalsvatnet. Fra du tar av Rvtil du er oppe med . Bransje: Steinindustri . Dette har gitt oss totalt lokaler, hvor vi har spesialisert maskinparken til akkurat formålet vi trenger. Vi selger i dag produktene under varemerkene Solid Interiør og Varig minne.


Benkeplater Vi har benkeplater i laminat, kompaktlaminat, corian, stein og kompositt. Dei andre benkeplatene hentar vi stort sett frå Danmark. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.