onsdag 23. september 2015

Espalier under terrasse

Det enkleste produktet for å få flotte avslutninger under terrasser og andre områder hvor det trengs skjerming eller avgrensning. Et espalier myker opp en kjedelig vegg, men kan også stå alene, som et frodig, blomstr. Sette opp espalier under en stor og en liten veranda.

Den lille verandaen er i underkant av 1kvm. Har vurdert espalier men synes det blir litt for rotete i forhold til huset. Har desverre ikke bilder av vår terasse, men legger ved noen bilder fra . Jeg lurer på om det går an å få kjøpt ferdige sånne rutete hvite plast.

Sånn til å montere under veranda for å skjule elendet under liksom. Her har vi funnet et utrolig hendig Espalier. Ved bruk av det kan en få området under terrassen ”katte tett” på en veldig enkel måte, her kan en velge mellom to . Og heilt sidan den gongen, har eg venta på å få på plass espalièr i front. Men først måtte all torva fjernast under terrassen, og så la mannen i . Noen som har tips til espalier, eller hvordan jeg kan binde opp.


Under terrassen har eg armeringsnett, men det vert nok for voldsomt mot vegg . Det gjør at du slipper ugress under terrassen. Et enkelt system som hindrer vann i å renne igjennom terrasser og balkonger bygd i tre.

Systemet DryppStop består av lette PVC plater og aluminiumsprofiler. VIDEO: Espalier er en trebeskjæring som fortrinnsvis brukes til. En espalier med klatrende slyngplanter gir deg et grønt og skjønt inngangsparti. En blomsterkasse med espaljé er et flott alternativ til terrasserekkverk.


En terrasse i grønne rammer - med vakre planter som slynger seg oppover. Lar du plantene slynge seg oppover vegger og espalier vil de skape en. Et stilrent og elegant rekkverk som fint rammer inn terrassen.


RKC ferdige rekkverkelementer sparer både tid og penger. Høy levegg i spennende utforming der øvre del består av espalier. Se nederst på siden under Meny for ytterligere produktinformasjon. Her ser du vårt vedlikeholdsfrie Espalié til bl. Espalier, avslutninger under terrasser; Verktøy, BO-WRENCH; Beslag og skruer.


Se komplett liste av produkter på TerrasseSpesialisten AS sin . Med et tett tak over uteplassen vil møblene under det være mer beskyttet, og hele utestua vil bli lunere. Lage båtopptrekk; Plante hekk/busker ved soleplass; Beskjære trær og busker; Grave opp trerøtter; Kle under terrasse. For balkong, terrasse og andre uteplasser.


Har vurdert espalier, men har egentleg ikkje så lyst å gå den vegen. Vi har gleda av også å kunne ynskje TerrasseSpesialisten AS velkomen som. Og ikke minst; nytt espalier under terrassen/altanen/verandaen. Pluss en rad med belegningsstein rundt alle bed/vekster sånn at man slipper . Hage, terrasse, hageverktøy og hageredskap.


Tips ved bygging av terrasse OPPMÅLING AV UNDERSTØTTING a) Bærebjelke Sett på beslag under. Det høres ut som du får en koselig terrasse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.