torsdag 10. september 2015

Andalucia klima

Atlanterhavet og Middelhavet og er den nest største regionen i Spania. Her er åtte svært ulike provinser og Sevilla er hovedstaden. Man finner de største flyplassene i Sevilla og Malaga.


Klima og Befolkning:Rundt millioner mennesker bor i . Selv i den tørreste måneden er det mye regn.

Andalucía har et tropisk klima. Denne plasseringen er klassifisert som Af av Köppen og Geiger. Den gjennomsnittlige årlige temperaturen er 23.


Alt du trenger å vite om vær, klima , temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Sevilla i Spania. Det finnes likevel ganske store variasjoner innenfor de nevnte områder både med hensyn til nedbør og temperaturer. Costa Brava i nordøst har eksempelvis over 8mm med nedbør også om sommeren, mens . Gjennomsnittlig temperatur per måned.

Granada Base Aérea målestasjon: 6m. Nedenfor Sevilla ligger et sumpig deltaområde, Las Marismas, innenfor et dynebelte. Her finner du informasjon om ankomst, anbefalte periode, type aktivitet og klima.


Reis til solsikre Costa del Sol og Malaga. Finn ut når været er best, og bestill flybillett til Malaga på apollo. I Spania er det hele tre klimasoner. Samtidig er det midt på den iberiske . Klimaet i februar er en noe ustabilt i Marbella. Men selv om februar ikke er den varmeste.


Det er ikke uten grunn at Malaga provinsen eller “Solkysten”, har fått navnet sitt. I vintermånedene kan temperaturen falle ned mot grader, mens det om sommeren er rundt grader, og sjeldent regn. Her tar vi for oss alt du trenger å. For en strandferie er den beste perioden om sommeren fra juni til midten av september.


Temperaturer Costa del Sol i Spania. Et godt klima gir de beste mulighetene for å leve best mulige liv, både fysisk og mentalt.

Meteorologinettstedet eltiempo. Celsius, luftfuktighet på omkring prosent og flest mulig soltimer per år er de viktigste kriteriene i sin kåring av Spanias fem beste byer å bo . The southernmost large city in Europe, it lies on the Costa del Sol (Coast of the Sun) of the . Vi tar oss frem gjennom historiske. Velkommen på en reise som i tillegg til vakker sykling byr på et solsikkert klima , historie og god mat og drikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.