fredag 28. august 2015

Sykkelstativ garasje

Her finner du sykkelstativ for feste både til vegg og til bakken med plass til opp til sykler. Populære produkter i Stativ for sykkelparkering Bits Bike rack outdoor bikes, sykkelstativ , 49-. Noen velger å ta med sykkelen inn i leiligheten, men mange har en bo skur, garasje eller annen mulighet for rimelig trygg oppbevaring av . Under årets messe i Düsseldorf ble det vist en prototype på et nytt sykkelstativ for bruk i bobiler med plass til stående sykler i garasjen.


Sykkelholder for bobilens garasje.

Vi selger sykkelholdere fra Fiamma og Thule. Handle Campingutstyr online hos Campingtilbehør4u. Se utvalget og bestill enkelt i nettbutikken. Ligger familiens sykler strødd utenfor huset?


Vi har sykkelstativ fra både Fiamma og Thule! Eller ligger de hulter til bulter i garasjen ? Få orden i rekkene med et hjemmelaget sykkelstativ i .

Hos MAXO finner du praktiske sykkelstativer , sykkelheis og sykkeloppheng. Kjøp på nett eller i butikk. Passer til montering i garasjen i bobilen. Høyden kan justeres fra 9-13cm.


De underste skinnene monteres i gulvet og de øverste skinnene slides på plass. Det er alltid lurt å ha et praktisk og sikkert sted å parkere syklene etter turen. Klassisk sykkelstativ. Solid sykkelstativ med plass til fire sykler. Laget i galvanisert stål.


Thule Monteringsskinne 140cm til Veloslide for Garasje (stk) Thule. Hos oss kan du velge mellom et bredt spekter av markiser og sykkelstativ. THULE VELOSLIDE SYKKELSTATIV FOR GARASJE (UTEN MONTERINGSSETT).


Frittstående sykkelstativ i varmforzinket stål som egner seg både for bruk ute og inne i garasje eller bod. Ferdig borede hull for å feste i bakken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.