fredag 28. august 2015

Metabo støvsuger

Våt-/tørr støvsuger for bruk i industrien; Den lave vekten og kompakte konstruksjonen gjør den ideell for mobil bruk; For avsug fra elektroverktøy og rengjøring av . Støvsuger Metabo ASR L SC - For alle Metabo-verktøy gjelder års garanti uten registrering, men du får års garanti hvis du registerer verktøyet på .

Den lave vekten og kompakte konstruksjonen gjør den ideell for mobil bruk Egnet til oppsamling av støv og faste stoffer Også egnet for oppsuging av . Metabo ASA L PC INOX er en våt-/tørr-støvsuger som er godkjent for yrkesmessig bruk. Den er ideell for mobilt bruk takket være en lav vekt og kompakt . Sammenlign priser på alle Metabo Støvsugere (8).

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

LETTVEKT MØTER FLEKSIBILITET: GIRAFFSLIPER-INNOVASJONEN Raskere, mer behagelig og renere: Det er kravene proffene har når de sliper vegger og . Sammenlign priser og læs anmeldelser af Metabo Støvsugere. Universalstøvsugeren fra Metabo er en kombineret våd- og tørstøvsuger, som kan anvendes . STØVSUGER ASR 20VIBRA METABO 1200W, LUFTYDELSE 61L. SEK BEHOLDER LITER, 12watt univers.


Den praktiske Metabo støvsuger ASA L er til både tør og våd opsugning. METABO - Alle Støvsuger referansenummer - 1. Finn andre METABO produktene i følgende kategorier:. Metabo Professional Power Tools er et tysk produsent av kvalitet.


Pålitelige og holdbare elektroverktøy rettet mot håndverkeren som ser sine verktøy . Som sikkerheds-støvsuger med prøvningsattest err ASR M ACP godkendt til sundhedsfarligt støv i klasserne L, M og H. Metabo er et merke for profesjonelle brukere, hvor verktøyene er utviklet sammen med håndverkere, og testet slik de arbeides med i praksis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.