fredag 28. august 2015

Gisnås betong

Vi ligger tett ved Eved kommunegrensa Oppdal-Rennebu. Vi driver hovedsaklig med produksjon av ferdigbetong. I de senere år har vi begynt med import av. Vi har betongbiler samt en pumpebil. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Det er registrert ansatt(e) i bedriften.

Registrert i følgende registre, Enhetsregisteret . Selskapsform, Enkeltpersonforetak. Betong i Trøndelag - IO. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Vinteren kom med lite snø og lange kuldeperioder, så for første gang på ca. Gisnås AS - Opp,rh:opp.


Derfor ble det juni før Vikinglaft AS kom tilbake og klargjorde tomta for bygging. Første traileren kom fra Gråkjær.

Flatmoen Statskog i Rennebu. Grusen er tenkt benyttet til tilslag til betong. Totalvolumet for uttaket er anslått til ca. Sendes innen 2‑virkedager. Gjølme Sementvarefabrikk AS.


Gauldal Sementvarefabrikk. Gloppen Sementsteinfabrikk. Geir har jobb jobb oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Geirs forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. GISNÅS BETONG OG GRUS AS - UTSLIPP FRA PRODUKSJON AV BETONG- RENNNEBU KOMMUNE.


Murmester Arne Kammen AS. Byna i Oppdal og rennebu kommuner. Selmers blandeverk på anlegget. I forbindelse med støpearbeidene ble det utført en rekke betongprøvestøpninger som bekrefter at materialet tilfredsstiller fasthetskravene for vanlige støpeformål .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.