tirsdag 18. august 2015

Sebraskinn teppe

Finn informasjon om sebraskinn og bestill i nettbutikken i dag. Har du spørsmål om sebra eller andre typer skinn, kontakt oss på 09. Gave til den som har alt – et ekte sebraskinn.

Leter du etter en gave til en som har alt? Det kan være en utfordring å lete etter en unik gave til den som er spesiell . Posted at 19:38h in by lehauklien Comments. Helt og pent skinn fra en Hartmanns fjellsebra.

Det er en stor og fin hingst, skutt i Namibia i 201 og lovlig importert. Sebraskinn er en ekte kuhud som er designet med. Det er viktig å støvsuge samme vei som hårretningen. Ekte sebraskinn gir deg helt unike sebrastriper. Kunstverk i grønntoner med lenestoler i blå fløyel på et lyst teppe med sebraskinn på.


Du kan bruke sebraskinn som tepper på gulvet, eller som draperier på vegger. I tillegg til dette vil du også kunne bruke det som sengeteppe . Vi i Hauklien Design holder til i Sør-Afrika og importerer sebraskinn, kuduskinn, springbukkskinn og andre typer skinn fra .

Teppe i imitert sebraskinn - stilig dekorasjon til hjemmet! Et meget trendy gulv- eller veggteppe i imitert sebraskinn. Har du spørsmål om sebraskinn eller andre skinn, kontakt oss på 09.


I dag eksporterer bedriften puter i springbok- og sebraskinn. Springbok-skinn egner seg godt til puter og tepper på grunn av skinnets mykhet. Sebraskinn er en ekte kuskinn som er designet med et autentisk sebramønster.


Hvis ikke du mot formodning har høyt gress i stuen, kommer dette teppet ikke . Sebra bomulls nappies, grønn ingridshjem. Fordeler med Ã¥ bruke sebraskinn i interiørdesign. Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem.


Velg mellom tepper i en mengde ulike stiler, størrelser, former og farger – du finner sikkert ett eller flere tepper som passer til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.