mandag 3. august 2015

Male lakkert tregulv

Jeg har et lakkert furugulv som jeg ønsker å male. Må jeg pusse det helt ne eller holder det å matte det litt? Og hva slags grunning og maling . Male tidligere behandlet tregulv (malt, lakkert eller lutet).


Vask med gulvrens for å fjerne skitt, voks og fett.

Slip gulvet med fint sandpapir for å . Maling egner seg best til tregulv og betonggulv, sier fargedesigner i. Skal du male over malte eller lakkerte gulvflater, bør du mattslipe først. Du kan først og fremst male tregulv , men også laminat, parkett og betong,. Jeg synes det er utrolig deilig med hvitt gulv.


Så her får dere oppskriften på å male lakkert parkett. Driver og pusser på gulvet på loftet med en pussemaskin.

Flere resultater fra forum. Forum › Diverse › Småprat Bufret Lignende 6. Det gjelder uansett om du skal male på et parkettgulv eller et vanlig bordgulv. Etter å ha tittet litt under . Vil du male et lakkert gulv , skal du slipe det helt matt.


I dette huset skal vi male gulvet i. Det er enkelt å male et tregulv hvitt. Men før du går i gang med malerjobben er det viktig med et grundig forarbeid for at resultatet skal bli så . Drømmer du om hvite gulv , men synes jobben virker uoverkommelig? Er utgangspunktet ditt et lakkert tregulv , trenger du ingen kvistlakk.


Sparkle over eventuelle skader to ganger før du begynner å male. Tidligere malte og lakkerte flater mattslipes. Ubehandlet og nedslipt treverk påføres strøk Trestjerner Sperregrunning.


Finnes det noe vakrere enn et nyslipt og nylakkert gulv ? Blank lakk gir et skinnende gulv. Matt lakk gir samme følelse som et oljet gulv , men med.

MALE : Ønsker man et heldekkende uttrykk, kan gulvmaling være et tøft. Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil. Siden det å male gulv nå er noe mange ønsker å gjøre, velger jeg å poste.


Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte . Sliping må til, enten gulvet er beiset, oljet, lakket eller malt fra før. Framgangsmåte og hvor lang tid man må beregne er avhengig av gulvet som skal males. Er det et tidligere malt eller lakkert tregulv ? Hvordan går du frem for å få nymalt gulv på hytta?


Lakkerte tregulv må males ett til to strøk med Kvist og Sperregrunn. Rør grundig i spannet, og påfør strøk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.