mandag 3. august 2015

Impregnering betonggulv

Leser nå at impregnering av betong skal være meget bra. Vurderer derfor dette, skal visst ikke koste skjorta heller. Gulvet (og garasjen) er ca . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Kombinert herdemembran og impregnering mot klorider og karbondioksyd.

Gulv på grunn, påstøping, hardbetong, flytsparkel, impregnering , epoxybelegg, fuging og sliping. Vi har også sliping for eksponert betong i vårt program. DEN ER ERSTATTET MED TRESTJERNER BETONGOLJE.


OXAN GULVOLJE fra Jotun er en alkydbasert olje til tre og betong. Den er blank, lett å rengjøre, . Epoxymaling og impregnering til betonggulv. Forskjellige behov krever forskjellige produkttyper som epoxy, polyuretan, akryl og sement baserte membraner.


Rå betong er et populært materiale, og stadig flere ønsker en rustikk stil med råbetong.

Et annet alternativ er å impregnere betongen. Produkter i primer, impregnering , tilsetning og maling. Flytende tilsetningsstoff til mørtel og betong i minusgrader. Jeg ønsker å impregnere et gulv, hvilke produkter skal jeg bruke? Hvilken betong anbefales for støping og reparasjon?


Rensing med Desalin C,og impregnering med Surfapore C. SurfaPore M er olje- og vannavvisende impregnering til betong -, marmor- og naturstensfasader. Produktet kan benyttes til impregneringsoppgaver der det . Betong er slitesterkt og har lang holdbarhet. Bare det at du ikke sliper fersk betong , du pusser den. Du pusser betongen i to.


Beskrivelse: EPOXIN L-er en to-komponent løsemiddelfri lavviskøs epoxy som kan brukes som impregnering , lim, injisering eller mørtel. Ved impregnering behandler vi fuger, betonggulv , gulv av naturstein og fliser, slik at gulvets utseende holder seg lenger. Impregnerte gulv er beskyttet mot .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.