tirsdag 25. august 2015

Magasinholder vegg

Magasinholder til vegg RACK fra HouseDoctor. H30cm Tøff til kokebøker, interiørbla barnebøker m. DENNE VAREN MÅ SENDES I EGEN PAKKE Magasinholder til vegg RACK fra HouseDoctor.

Fin og praktisk magasinholder i chrome til å feste på veggen. Madam Stoltz Magasinholder med Tre - Kopper x cm. Tidsskriftholder for Vegg - Hvit, fra Ib Laursen.


Kurv til å henge på veggen, der man kan oppbevare magasiner, brev, strikketøyet eller vintervottene.

Holderen plasseres på veggen og blir en fin detalje i hjemmet. Når det blir knapt om skap- og skuffeplass, samtidig som andelen kjøkkenutstyr og annet bare øker, er veggoppbevaring tingen.

Bokstøtter Brosjyrestativ og Magasinholdere og andre kontorprodukter til din bedrift eller. Rack Magasinholder i sort jern fra House Doctor. En dekorativ hylle med tre rom som passer perfekt til interiørbladene dine, eller dages avis. Hübsch Magasinholder til vegg Metall Gull 32cm høyde. Hübsch Magasinholder til vegg Metall Gull 32cm høyde . Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse.


Jeg er ute etter magasinholder/avisholder til vegg. Har bare funnet en svart på Black design, men hadde . Tøff, sort magasinholder RACK fra HouseDoctor. Magasinstativ, magasinholder eller bladstativ. Alv magasinholder tar minimalt med plass, men rommer 6-magasiner pr lomme.


Med totalt lommer kan man få plass til hele magasiner. Magnet ramme - Vegg modellPlexiglass ramme i kraftig utførelse med polerte kanter. Brosjyreholder AVeggmodellBrosjyre/magasinholder for vegg i Astr.


NUR design Curv magasinholder er elegant, minimalistisk og stilren bladhylle som er meget dekorativ på veggen med dine favoritt interiørblader i! Noen som vet om en plass de er å få tak i, eller kan bestilles fra?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.