tirsdag 25. august 2015

Gulvlist med kabelkanal

Flotte lister med smart funksjon. I tillegg til at vi tilbyr gulvlister i samme overflate som våre dører har vi også en smart gulvlist med ledningsskjul. Male hvitt eller gå for tre? Her er de beste rådene for å gjøre smarte listevalg.


Det forbores gjennom panel og trekantlist, før listen festes med en treskrue. Ledningene er nå skjult bak listen, som fungerer som en kabelkanal.

Har du rør som stikker opp av gulvet eller skjems du over synlige ledninger? Her er tilbehøret til gulvet du ikke visste at du trengte. Men dersom selve listen er utført som en kabelkanal , så er det ok. Dersom man benytter vanlige gulvlister , og skjuler kabelen i hulrom, så blir . Hva tror dere om å bruke kabelkanal i stedet for lister?


Jeg valgte å installere både gulvlist og så en plastkanal oppå gulvlisten til å føre . Finnes det noen greie kabelkanaler som kan brukes som gulvlist ? Skulle gjerne gjemt høyttalerkablene litt og gjort ting litt lekrere bak racket.

Det er aldri for sent å skjule kablene :) - AVForum 20. Kabelkanal over gulv - AVForum 16. Hvordan legge kabler i veggen? Flere resultater fra avforum.


Bufret Lignende Hos MAXBO finner du alt av lister som gulvlister , aluminiumslister og. Smarte gulvlister uten spiker. Det finnes gulvlister i alle fasonger, materialer og varianter, og nå. En kabelkanal kan fungere som feielist.


Bestilles i ønsket lengde. Ett spor for kabler, mm. Bredde mm, høyde mm. Selvklebende kabelkanal Ahlsell Plasfix. Skjul kablene i en dekorativ og overmalbar kabelkanal.


Buet lokk for diskret in. Great Gulvlist Aluminium Slv X Skjtelist With Gulvlist. Monteres mellom gulvlist og veggmontert TV. Mangler: kabelkanal.

Skjuler skjemmende kabler på en smakfull måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.