torsdag 20. august 2015

Lage garderobe selv

Klær som raser ut når du åpner skapet og fullstendig mangel på oversikt. Her er syv tips for å få orden i kaoset ditt – en gang for alle. Du skal ikke være veldig nevenyttig for å bygge drømmegarderoben selv.


Systemet til Elfa er 1prosent fleksibelt, og enkelt å sette opp, sier Vegard Aas, salgsleder . Rundstokker, delt på langs. Da interiørstylist Mette Helena Rasmussen skulle fornye soverommet, var hun opptatt av å få så mye skapplass som mulig.

Jeg endte opp med å bygge et stort . Design ditt eget garderobeskap til nettopp dine behov, og lag det selv. Det kan spare deg for mye penger. Gjør det selv - oppbevaring.


Alle gjør det selv tips og artikler om oppbevaring. Så tenkte vi at det går an å gjøre det billigere enn de dyre løsningene som er på markedet. Vi kjøper bare hobbyplater og lager skap av dette. MEN så var det ubehandlet plater så da måtte de i tillegg . Det er mange fordeler ved å bygge garderobeskap selv !

De mest innlysende er kanskje at man får det. Så festet vi nok et lag med sideveger et par cm. Disse festet vi godt til reisverket.


Skap din perfekte garderobe , som holder orden på klær, sko og tilbehør. Se hvordan du får mest. Lag et rom i soverommet ved hjelp av en lettvegg! Sett veggen opp slik at. Eksempelvis kan du også gå for en enkel glatt skyvedør som du tapetserer eller maler selv i ønsket farge.


Dette vet jeg du kan få kjøpt løst hos garderobeleverandørene , men du vil nok ikke få noen garanti hos dem om at dette kommer til å fungere over lang tid. Alternativt kan du dra innom din nærmeste Byggmakker å sjekke ut hva som . Hver garderobe leveres med en oversiktlig monteringsveiledning. Den er oppbygget slik at du kan gjøre monteringen selv.


Det er ikke behov for tilpasninger av dører eller innredning etter at du har fått varene hjem. Mdf er perfekt til å lage spesialtilpassede løsninger. FOTO: Sveinung Bråthen. Men ikke bli overrasket.


Hun har selv benyttet mdf for å lage spesialtilpassede oppbevaringsløsninger i private hjem. GRAFISKE NISJER: En stor nisje i garderobeveggen er blitt inndelt i flere kamre.

Løsningen er tegnet av . SKYVEDØRER: Skill av soverommet med skyvedører, og lag walk -in gardrobe av den minste delen. Foto: FOTO: Storage Solutions. Etter at du har valgt rommet du skal bruke, er utfordringen å designe selve garderobeløsningen. SMALT OG SMART: Selv et langt smalt rom vil kunne benyttes . Har et 360cm bredt område som er trukket inn 60cm i forhold til øvrig vegg og tenkte å bygge skap og hyller selv. Tegner i sketchup men ble litt usikker.


Ellers har vel IKEA noen garderobeløsninger også som kanskje kunne fungere, men det spørs jo hva du skal ha i skapene Smile. Tegn din oppbevaringsløsning, garderobe og måltilpassede skyvedører i 3D. Angi målene på rommet ditt og planlegg en løsning som passer perfekt hjemme hos deg. Vi gikk mange runder med oss selv for å finne garderobe til soverommet. Når vi kom så langt at vi skulle begynne å planlegge og bestille, hadde vi allerede brukt så mye penger på resten av oppussingen, at vi rett og slett ikke hadde lyst å bruke så mye penger på garderobe.


Vi var innom flere steder for . Har du dårlig med skapplass, kan en løsning kanskje være å lage et klesstativ. Fire planker og et kosteskaft er det du trenger for litt ekstra garderobeplass. Hobbyplater er billige og anvendelige.


Du kan enkelt tilpasse bredde og høyde selv , slik at det . Her er DIY-bloggernes beste tips til hvordan du enkelt kan lage ditt eget interiør av hobbyplater. TILPASSET: – Når en sitter i stua og ser mot gangen, er det vesentlig å få en garderobe som går i ett med veggen, synes Helene. PUMPESKJULER: – I mangel på gode alternativer var det like greit å lage noe selv , forteller interiørarkitekten om boksen som skjuler varmepumpa.


PRAKTISK: Stereobenken . Man sparer penger og får det. Før du bestiller ny garderobe er det viktig med nøyaktige mål. Din MAXBO-forhandler hjelper deg med å lage en innredningsløsning som passer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.