fredag 21. august 2015

Ildstedet no

Hos oss får du den hjelpen og de svarene du trenger. Varme As kan tilby alt av. Hvis du ikke allerede er . Ildstedet har mange butikker, og vi blir stadig flere. Et fantastisk utvalg av ovner og peiser fra Jøtul og Scan er utstilt i forskjellige hjemmemiljø.


Du møter fagfolk som vet at du står overfor et valg med mange variabler og kan gi deg den veiledningen og tryggheten du trenger.

Våre installatører er sertifiserte håndverkere, og vi . Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Vi fører vedovner, peisinnsatser og peiser fra anerkjente produsenter som Jøtul, Scan og Ild. Vi monterer alle type periser og ildste fra alle leverandører.


De skiller seg fra andre peiser ved å avgi varme over lang ti også etter fyring. Se vår nye film som viser hvordan varmelagrende . Det åpne ildstedet er oppmurt i hjørnet av rommet, trolig med pipeløp, i motsetning til tidligere tiders årestuer og røykovnstur der røyken fra ilden slapp ut gjennom en . Vi gir deg en trygg og sikker vei fra valg av ildsted til du kan sette deg ned og nyte varmen fra ovnen din.

Norges mest erfarne fagkjede innen varme. INSTALLASJON AV ILDSTED. Huseier er forpliktet til å melde fra til kommunen når det har vært installert nytt ildsted eller foretatt andre vesentlige endringer ved fyringsanlegget (som for eksempel fjerning av ildsted ). Lov om vern mot brann , eksplosjon og ulykker med farlig stoff, brann- og om . Olje- og parafinfyring bidrar til global oppvarming, mens vedfyring i rentbrennende ovn er klimanøytral.


Vrakpantordningen er et tilskud som innbyggerne i Bergen kommune kan søke på for å skifte ut et eldre ikke-rentbrennende ildsted. Tilbudet er et virkemiddel for å bidra til bedre luftkvalitet og økt brannsikkerhet. Det er Bergen brannvesen som . Vi fører ovner og peiser fra Jøtul, Scan, Ild og Atra og organiserer prosjekter fra byggesøknad til ferdigstilling. Faglig veiledning i riktig valg av ildsted. Stor utstilling av vedovner og peiser.


En ovn eller peis skal fungere hundre prosent tilfredsstillende om du skal få fullt utbytte av den – både med tanke på varmeytelse og sikkerhet. Les om hvilke krav til montering som gjelder. Et ildsted er for oss både et møbel og varmekilde, derfor kan det være godt å få litt ekstra hjelp underveis.


Regelmessig feiing av ildsted er lønnsomt. Du kan spare – prosent energi på å feie ildstedet. Ildsted , åpen ild i bygning for oppvarming, matlaging o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.