mandag 24. august 2015

Innrede stue tips

TIPS TIL STUEN : En åpen peis er et naturlig fokuspunkt i rommet, . I rom der mennesker både skal slappe av, hente energi og trives er det viktig å legge en gjennomtenkt plan, sier Laila Sjøholt i Mondo Interiør til . Det er så deilig at vi har lyst på planter igjen – det er rene renessansen av 80-tallets vinterhager! I stedet for å ha én plante . Slik innreder du smartest mulig hjemme. Guide til perfekt innredning.

Mange innreder ofte stuen etter TV-en, men bør man egentlig det? Er du i tvil om drømmefargen vil se bra ut på spisestueveggen din,. Her får du tips om ulike glansgrader og maling som passer ulike underlag. Det er de færreste som kjøper alt nytt når de skal innrede stuen. Når vi skal innrede en stue er det alltid lurt å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler.


Slik lykkes du med å innrede stua. Tips nummer én er å samle møblene i grupper. Stor stue kan være vanskelig å møblere. Interiørarkitekt MNIL Kathinka Dalseg Størrelse: Har du liten stue , bør .

Nytt gulv, nye møbler og flere farger gjorde stuen både praktisk og personlig. TIPS : Gi stuen et personlig preg med en oppslagstavle med bilder og postkort. Hvis du har en stor stue , kan det være lurt å skape skillevegger ved hjelp av for eksempel sofaen.


Da får man mer intime soner i rommet. Velkommen til stuegalleriet , der du finner en masse stuemøbler i forskjellige stiler og størrelser – alt til rimelige priser. Jeg orker snart ikke gå inn i stua mer! Vi har håndplukket produktene for deg, . Gode tips til smarte løsninger på liten plass. Mellom stue og soverommet er det blitt rom til en liten spiseplass.


Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet. Velg en farge i entréen, en annen i stuen og kombiner gjerne med et tapet. Riktig lyssetting kan forandre et helt rom.


Her er våre beste tips til hvordan du kan innrede med lamper i stuen , soverommet, kjøkkenet og gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.