mandag 24. august 2015

Fine gulvtepper

Hvilket teppe skal varme og live opp din stue i høst? Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. HjemBufretLignendeShop Tepper hos Ellos til bra priser.

Velg blant sesongens Tepper i mange ulike modeller. Vi har stort utvalg med gode priser og høy kvalitet. På de neste sidene kan du finne fine kjøp i to ulike prisklasser, klikk deg videre og bli fargeinspirert!


Et gulv uten tepper er som et vindu uten gardiner.

Stine Odland i Ikea anbefaler å bruke tepper som skaper fine kontraster, og synes det er . Første episode av serien interiørskolen er i gang.

Mål : 240cmx170cm = 300kr 200cmx150cm =200kr Må hentes. Vi har et stort utvalg av interiørartikler, tepper og duker til gode priser. Ett under ved sofaen og ett ved spisestua og gjerne en løper. Den lange luggen demper ly gir et mykt underlag å gå på og gjør det mulig å sette sammen flere tepper uten synlig overgang. Tepper finnes i alle mulige kvaliteter, størrelser og prisklasser.


Tilbud i januar på alle tepper (gjelder også bestilling)! Bohus har masse fine tepper for tiden :) Ta en tur dit :) . Det er ikke uten grunn at plasttepper har en lang tradisjon her i Norden. Ikke bare er de svært praktiske, de er også veldig fine! Vil helst ha et rosa et til under 5kr, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.