onsdag 19. august 2015

Førstehjelpskoffert

Førstehjelpskoffert, utviklet i samarbeid med Norsk Folkehjelp. Førstehjelpskoffert Apotek tilfredsstiller Arbeidstilsynets anbefaling til stasjonær enhet. Multi førstehjelpskoffert har et variert og rikt innhold som er beregnet til større ulykker.


Innholdet i kofferten er satt sammen iht arbeidstilsyntes anbefalinger. Alle våre førstehjelpskofferter leveres med festebrakett for montering på vegg eller i bil. Alt av utstyr er merket på norsk eller med lettforståelige bilder som . Førstehjelpskoffert sport er tilrettelagt for bruk innen ulike idretter.

Kofferten inneholder blant annet ekstra ispose, støttebandasje og sportstape. Førstehjelpskoffert som er støvtett og utstyrt med det du trenger om uhellet skulle være ute. Den leveres med festebrakett for montering på vegg eller i bil.


Førstehjelpskoffert - Industri Arbeidsmiljøsenterets førstehjelpskoffert Industri er tilpasset verksteder, produksjonsbedrifter o. Kjøp Noraid medium førstehjelpskoffert med innhold hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Noraid førstehjelpskoffert - liten m/innhold. Noraid førstehjelpskoffert - medium m/innhold.


Noraid førstehjelpskoffert - stor m/innhold.

Vi har flotte Førstehjelpskofferter til de beste prisene! Vi har levert innholdet til et stort bruksområde og kan nevne som eksempel legekoffert til sivilforsvaret, beredskapskoffert til NSB, . Førstehjelpskoffert til håndverkeren og bygg- og anleggsplassen. Godkjent beredskapskoffert som er beregnet for håndverkerbedriften. Denne innholdslisten er ment som en sjekkliste for gruppen og kan brukes blant annet i gruppens førstehjelpskoffert . Førstehjelpskoffert Medium med Noraid Refillsystem er vår bestselger. Er av Arbeidstilsynet definert som førstehjelpsenhet for utrykning ved ulykke i bedriften.


Innhold til førstehjelpskoffert bygg og anlegg. Innholdet tilfredsstiller Arbeidstilsynets krav til håndverksbedrifter. Tilfredsstiller Arbeidstilsynets anbefaling til stasjonær enhet. Den har et rikholdig innhold som er organisert i oversiktlige . Alt av førstehjelpsutstyr til bedrifter og lag, fra velkjente produsenter.


Flexi førstehjelpskoffert er en lett transportabel førstehjelpskoffert som egner seg best på steder der uforutsette skader kan oppstå. Noraid toppmodell av førstehjelpskofferter. Noraid Førstehjelpskoffert Stor tilfredsstiller og følger Arbeidstilsynets reviderte orientering og tilfredsstiller . Combi førstehjelpskoffert er en utrykkningsenhet rikelig forsynt med alt du trenger på skadestedet.


Innhold: enkeltmannspakker, trykkelement, kuldepakning, . Førstehjelpskoffert medium tilfredsstiller Arbeidstilsynets krav til små og mellomstore bedrifter, kontorer, lager, hoteller o. Førstehjelpskoffert, liten Førstehjelpskoffert Noraid liten. Denne kofferten er tilpasset små bedrifter, biler som bilboks, samt private hjem. Noraid Medium førstehjelpskoffert med refillsystem er en koffert til å henge på speiderhuset eller hytta. Følger med veggbrakett for montering på vegg.


DE-LUX FØRSTEHJELPSKOFFERT (ALU) - slideshow 1. DE-LUX FØRSTEHJELPSKOFFERT (ALU) - thumbnail 1 . Førstehjelpskoffert med innhold som er pakket i oversiktlige og praktiske lommer Høyde - 2mm Breded - 2mm Dybde - mm. Vi har tre ulike førstehjelpskofferter i tre forskjellige størrelser. Den minste tilpasset 1-personer og den største for inntil personer.


En komplett og riktig utstyrt førstehjelpskoffert (Beredskapskoffert) kan bety forskjellen på liv og død ved en akutt hendelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.