tirsdag 7. juli 2015

Tips til innredning av soverom

Opprydding på soverommet ? Her er enkle soveromstips! Ikke la soverommet bli et rotete mareritt. Smarte tips for små rom. Med noen enkle tips kan du innrede soverommet til en trivelig oase.

Vi bruker stadig mer tid og penger på å innrede soverommet til vårt eget private oppholdssted. Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere funksjoner og et gjennomført interiør. LES OGSÅ tips som gir deg ekstra oppbevaring.


Bildegalleriet fortsetter . Her kan du boltre deg i inspirasjon til et nytt og fresht soverom ! En dyp blå farge gjør seg fint på soverommet i kombinasjon med hvitt,. Les flere inspirerende tips til hvordan du kan style ditt eget soverom.

Når man skal innrede hjemmet sitt er sjelden soverommet en prioritet. Det kan være flere grunner til dette. Vi fikk tre eksperter til å gi oss sine tips , slik at du kan hente. Et soverom er i den sammenheng et rom man skal sove godt i. Det kommer jo nye trender hele tiden, så det viktigste er å innrede etter din personlige stil. Soverommets innredning og uttryk har derfor stor betydning for.


Det første som ble prioritert når jeg skulle innrede soverommet var å utnytte plassen under skråtaket. Jeg kjøpte inn madrasser for å ha rett på . Trivseltips til soverommet. Så hvorfor ikke innrede soverommet som et hotellrom? Er ikke innredning din greie?


Frysertrikset alle bør kunne. GI SOVEROMMET EN MAKEOVER: Interiørbloggeren Inger Beate Hemsborg forteller sine tips for å få et lyst og luftig soverom. Vi har antakelig et av Norges minste soverom ! Jeg holder nå på å male soverommet hvitt (visjon).

Men jeg gruer meg til å sette møblene tilbake på samme plass. Soverom delt mellom to vil ikke nødvendigvis foregå i stillhet. Se hvordan du kan få husfred - UTEN køyeseng! Følger du ekspertenes råd for et godt soverom , øker du sjansen for en. Cathrine Vonholm i Anyplace til å innrede sitt kvm store soverom.


Her finner du alt fra hjemminnredningsideer og organiseringstips , til hvordan du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.