fredag 3. juli 2015

Tilskudd til varmepumpe

De fleste typer varmepumper gir deg rett til støtte fra Enova. Kvitteringene registreres på Enovas nettsider og du får pengene tilbake i løpet av tre uker. Enovas støtte til energitiltak i bolig er et bidrag til husholdninger som ønsker å gjøre gode og bevisste energivalg.


Begynner du å utnytte denne energien, får du en smart, fornybar energikilde – samtidig som du sparer penger. Du gjør det ved å skaffe deg en varmepumpe.

Du kan få tilskudd til et eller flere av disse tiltakene. Luft-til-vann- varmepumpe. Få Enovatilskudd for luft-vann varmepumpen som du har installert i din bolig. Både bergvarme- ( væske-vann), luft til vann-, og avtrekksvarmepumpe støttes av Enova.


Enova gir tilskudd til forskjellige tiltak ved oppgraderinger av varmekilder. VARMePUMPE -INTERESSE: Enova gir ikke støtte til vanlige. Men mange søkte i fjor om tilskudd til luft-til-vann- varmepumper.


Alle som har planer om å skaffe seg varmepumpe burde lese om.

Enova- tilskudd kan potensielt gjøre din varmepumpe -investering mye . Du bør undersøke hvordan praksisen er i din kommune før du kjøper varmepumper. Benytt deg av Enovatilskuddet ved kjøp av luft-vann varmepumpe. Få et tilbud i dag fra våre fagfolk på et Enova-støttet tiltak.


Varmepumpen øker komforten og gjør boligen mer miljøvennlig. Det er derfor mulig å få støtte fra ENOVA ved installasjon av varmepumpe for . IKKE STØTTE: Snart million norske hjem har nå installert en luft til luft- varmepumpe. Men en slik gir deg altså ikke rett på penger fra staten. Enova er en statlig støtteordning for deg som skal installere varmepumpe og fjerning av oljefyr får du gjennom Enovatilskudd. Vi forteller deg hvordan.


Få svar på om du kan få tilskudd til varmepumpe. Vi svarer også på spørsmål om priser på varmepumper. Jeg sitter å fyller ut søknaden om tilskudd til vår varmepumpe.


Mange har spørsmål om Enova tilskudd. Installerer du en varmepumpe har du rett til tilskudd fra Enova.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.