mandag 6. juli 2015

Tak i våtrom

Er det noe krav til hvilke type tak plater som skal benyttes ift fukt og branntekniske forhold. Holder det med å bruke et lag med mdf plate eller må . Jeg har brukt vannbestandige MDF panelplater i taket på bad og vaskerom.

For denne type bygg må det foretas en prosjektering av spesialister med kompetanse på . Ved å lage en helt tett forsegling i taket over badet, med materialer av god kvalitet,. Taket er viktig for romfølelsen, selv om du kanskje ikke så ofte tenker over det. Huntonit takplater kan monteres både i våtrom og tørre rom under forutsetning . På et bad hvor taket ikke er malt med våtromsmaling, vil platene etter. Bruk både grunning og maling beregnet på våtrom når du skal male. Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med.


Tak-Ess er et spesifikt produkt blant mange konkurrerende, men det brukes . Fukt- og dampproblematikken på bad og våtrom er kompleks i vårt kalde klima. Temperaturforskjeller gir kondens/damp og fuktproblemer. Multipanelet kan monteres på både vegg og tak og går raskt og enkelt å montere. Smartpanel Tiles er godkjent til bruk i våtrom. En stor del av våre produkter til våtrom er i IPutførelse slik at de kan benyttes i sone og øvrige områder.


Godkjent av Byggebransjens våtromsnorm (BVN). Vanntettende og vannavvisende overflate på vegger/tak i våtrom/våtsoner. Lettsparkel Våtrom 6er en ferdigblandet, finkornet sparkelmasse med. Benyttes i våtrom til sparkling og bredsparkling av vegger og tak av . Jotun Lady våtrom for enkel fornyelse av bad og våtrom. Tak Våtrom As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Har du et problem med tak, taklekkasje eller ønsker omtekking/legging av taket hjelper vi deg med å finne en god løsning. Bærum tak og membran AS har mange års erfaring i bransjen med spesialkompetanse rundt tak, folie membran, radonsperre, våtrom (bad), og terrasser. Protans banemembraner for våtrom sørger for en effektiv og sikker installasjon i en operasjon.


Vårt anbefalte produkt for Våtrom, banemembranen Protan G, har SINTEF Teknisk. Her kan du kjøpe taklamper som er egnet for bruk på ba baderom eller andre våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.