mandag 13. juli 2015

Østfold felgteknikk

Vi utfører felgretting, pulverlakkering, reparasjon av kantkjøring og mye mer! Felgteknikk tilbyr alt innen reparasjon og arbeid på felger. Felgteknikk tilbyr alt innen arbeid på felger.

Vi har et spesialisert verksted for å gjøre alt fra pulverlakkering, . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. De er ikke alltid runde, felgene de får inn til reparasjon. Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database.

Vi ser etter en medarbeider til å utføre . Men da får du ikke brukt felgene halve sommeren. Felger som kommer inn med klubbavtale/rabatt er ikke hastejobber, ettersom intensjonen . Vi har et komplett spesialisert verksted for å gjøre alt fra retting av bulk til . Felgteknikk AS tar seg av demonteringen for deg i Fredrikstad (1617). Se åpningstidene, prisene og verkstedets omtale før du bestemmer deg.


Adresse, Lislebyveien 19 16Fredrikstad. Felg Teknikk tilbyr alt innen arbeid på felger. Vi har et komplett mekanisk verksted for å gjøre alt fra retting av bulk til lakkering og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.