tirsdag 14. juli 2015

Slipe betonggulv selv

Noen her inne som har erfaring med sliping av betonggulv ? Er dette noe en relativt handy person klarer selv ? Tenker å slipe og polert opp . Sliper alle typer betonggulv. Kan også sette på sandpapir for. Hva skal jeg bruke for å slipe en betongoverflate jevn og fin igjen?

Du kan spare tusener at kroner på å slipe gulvet selv om du gjør jobben riktig. Vi viser deg hvordan du sliper gulvet. Eller må proff hjelp leies inn?


Betonggulv AS sliper ned en grovstøpt betongsåle. Noen som vet hva man påfører for å få betonggulv speilblankt? Nye slipeteknikker gir betonggulv et moderne uttrykk.


Selv om det skulle oppstå riper og skader hvis tunge metallgjenstander faller i gulvet, . Men går det an å slipe gulvet selv med sånn helikopterskive eller hva det heter?

Bare det at du ikke sliper fersk betong , du pusser den. Tilgjengelig moderne slipeutstyr gjør at slipte betong i dag er mer aktuelt enn noen gang. Også slipte betonggulv har etter hvert blitt mer og mer ettertraktet og. Allsidig maskin påsatt betonglameller for grovfresing av betong. Betongsliping, fresing og høyglanspolering av betonggulv med HTC.


Betong må ikke være grått og det er mange eksempler på at farget. HTC Superfloor er betonggulv som slipes og poleres med diamantverktøy. Sjekk de kule gulvene Bufret 30. For mange blir nok en enkel og grei løsning at man legger enkel parkett selv.


Et slipt betonggulv vil kunne ha ulike grader av blankhet, og vil være bedre rustet mot . Ved sliping og behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen selv uten å legge på et belegg. Tregulv kan slipes opp til flere ganger og trenger ikke å koste så utrolig mye. Har du laminat parkett kan det også slipes selv om det er slitt. Gulvet kan slipes til et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.