fredag 3. juli 2015

Riving av bygg

Riving av bygning er søknadspliktig etter plan- og bygningsloven PBL § 20-bokstav e. AF Decom har gjennom mange år spesialisert seg på denne type form for riving, enten om det er riving av nedlagte fabrikker eller riving av enkle garasjer og . I utgangspunktet er det slik at du må søke om å bygge.

Du må også søke for å rive, bortsett fra for mindre rivearbeid definert . Finner du tiltaket ditt i denne listen, så kan du søke kommunen om riving av det. Skal du rive et bygg som er større enn det som er nevnt ovenfor, så må du ta . Riving av mindre bygninger, garasjer, uthus og lignende under mer søknadspliktig.

Søknadsplikt Riving av bygning, konstruksjon eller anlegg er søknadspliktig og søknaden skal utarbeidast av ein ansvarleg søkjar som skal . Oppføring, endring, fjerning, riving og opparbeidelse av følgende tiltak er unntatt fra kravet om byggesaksbehandling, dersom tiltaket ikke er i strid med lovens . Behandle rivingssaker innenfor plan- og bygningslovens regelverk. Alle andre tiltak som skal rives er søknadspliktige og husk av det ved riving av bygninger med bruksareal (BRA) over . Følgende tiltak er unntatt søknadsplikt når du skal rive: Jf plan- og bygningsloven må du søke om å bygge.

Skattedirektoratet anså riving og gjenoppbygging av næringsbygget som realisasjon av det gamle bygget. Riving av bygg krever erfaring og presisjon. Vi tilbyr trygg og profesjonell riving av bygg, hvor det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd med arbeidet . Vi river bygg og kjører vekk avfall til godkjente mottak.


Kontakt oss dersom du trenger hjelp til riving. Det betyr at alt som er søknadspliktig å bygge må du også søke om å rive. Alle som skal bygge, rive eller rehabilitere bygg av en viss størrelse, skal lage en. I forbindelse med rehabilitering og riving skal du også utarbeide en egen . Multiconsult har solid kompetanse og lang erfaring for å håndtere problemstillinger innen miljøsanering og riving av bygg. Denne anvisningen beskriver miljøkartlegging og miljøsanering av bygninger.


Det vil si hvordan man kan påvise og fjerne helse- og miljøskadelige stoffer i . Vi utfører alle typer rivingsoppdrag, fra selektiv riving av mindre konstruksjoner til helriving av bygg for entreprenører, offentlig sektor, annet næringsliv og privat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.