onsdag 15. juli 2015

Naturstein trondheim

Skifer, granitt og marmor til hus og hage. Godt utvalg, gode priser, høy kompetanse, og skreddersydde løsninger. Besøk oss og bli inspirert! Vuku Naturstein leverer alt innen naturstein , mur, graving, drenering og steinlegging. Dette har resultert i en liten sidegren av faget som vi kan kalle Bygningenes geologi.


Trondheim , Levanger, Namsos.

Sidene er satt sammen av Tom Heldal og . NGU har en database over norske forekomster av naturstein. Den dekker både forekomster som er i produksjon, forekomster som kan bli produsert i framtiden og forekomster som tidligere ble produsert. Noen av disse har stor historisk verdi. I tillegg til naturstein brukt til bygninger, dekker databasen også . Vi har gode erfaringer med å arbeide på store byggeplasser, og har et godt IK- og KS-system. Har lang tradisjon av salg til prosjekt- og privatmarkedet og er markedsledere på fliser, skifer og naturstein og murprodukter i Trøndelag.


Gjennom mange års erfaring har vi unike løsninger til individuelle behov, prosjekt eller privat . Norges ledende nettbutikk for salg av naturstein og andre stein produkter til utemiljø.

Det de fleste forbinder med mur av naturstein er nok at steinen blir brukt til mur (natursteinsmur). Klimaendringene er her og forholdene blir våtere og villere. Tøffe tider betyr at vi trenger tøffe produkter - og da er det bare rør av betong som gjelder. Basal´s eierbedrifter vil være på vegen for å informere om gode produktløsninger som varer i mer enn 1år. Du bør ikke gå glipp av viktig.


Vi ønsker tilbud på oppsetting av støttemur rundt huset vårt. Vedlagt bilde av eiendommen viser med rød strek der vi ønsker å få satt opp støttemur. Det er i utgangspunktet støttemur ned mot vei som vi vil sette opp, men . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi leverer alt innen skiferstein og blokkstein til muring. Vi har et maskinentreprenørfirma som driver med alt innen muring og anleggsarbeid som kan utføre jobben for deg.


Vi tilbyr tjenester innen mur, gulv og flisleggingsvirksomhet. Vi innehar Mesterbrev, sentral godkjenning og sertifikat for våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.