fredag 17. juli 2015

Medlemsfordeler

Som OBOS-medlem har du forkjøpsrett på boliger i hele landet. I tillegg får du rabatt på en rekke produkter og tjenester. Du kan benytte deg av en rekke gode fordeler og rabattavtaler som medlem av TOBB. Her finner du informasjon om hvordan du får mest mulig ut av medlemskapet ditt. NHO-fellesskapet er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i Norge.


Dette gir slagkraft som kommer deg til gode.

Vi har nær dialog med politiske myndigheter, og jobber for å styrke næringslivet. Fordelene ved å være medlem i et YS-forbund er mange. Bli med i et aktivt, tverrfaglig nettverk i landets største forening for akademikere! Vi kjemper for deg og faget du brenner for. Vår jobb er å sørge for at du som har en jobb med pensjon i KLP går en forutsigbar og trygg pensjonstilværelse i møte.


Som en del av dette har du også krav på våre beste betingelser innen pensjonssparing, bank og forsikring. Vi tar mindre så du får mer. I LO pleier vi å si at fordelen ved å være mange er mange.


Arbeidsrettslig bistand er gratis.

Som medlem får du tilgang til en rekke advokater med spesialkompetanse. Du kan også få en times gratis konsultasjon med advokat i saker som ikke berører arbeidsforholdet. Forsikring, bank og sparing. NITO skal bidra til at du lykkes i arbeidslivet og vi skal sammen være ingeniørenes stemme. Bruk medlemsfordelene dine.


Usbl medlemsfordeler for deg som er Usbl-medlem. I Usbl får du en rekke medlemsfordeler ved kjøp av produkter og tjenester – så gode at medlemskapet raskt lønner seg. Sjekk av fordelene du har når den årlige medlemsavgiften på kun kroner 3er betalt.


Her er dine fordeler som medlem i Coop. Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Register ditt medlemsnummer hos If, så er bonusen sikret. Her får du oversikt over alle medlemsfordeler hos NAF.


En av dem er forkjøpsretten, men medlemskortet gir deg også en rekke andre fordeler. Så enkelt er det å aktivere medlemskortet ditt. BBLiD er en felles påloggingstjeneste til medlemsfordelene, forkjøpsrettsportalen og BOB- appen. Flomvarsel - slik forbereder du deg.


Våren nærmer seg og med vinterens store snøfall kan det bli fare for flom flere steder i landet. Som Delta-medlem står du aldri alene. Vi passer på dine rettigheter og forhandler for dine lønns- og arbeidsvilkår.

Les mer om alle dine medlemsfordeler. Medlemsfordeler for ordinære medlemmer. Econa er din karrierepartner, vi skal hjelpe deg med trygghet i din arbeidssituasjon og bidra til at du lykkes i arbeidslivet.


Vi gir deg her en oversikt. Last ned plakaten som gir en oversikt over dine medlemsfordeler og hvilke rettigheter du får med tariffavtale her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.