onsdag 15. juli 2015

Maling av kjøkkenfronter

Du kan gjøre mye med et par strøk maling. For kjøkkenfronter i heltre vil panelmaling passe best, men er frontene i . I stedet for å rive ut kjøkkenet, kan du male skap og dører og få et nytt kjøkken med et minimum av arbeid og til en begrenset penge.

I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ.

Dette er mitt kjøkken: Det kalles så vakkert; honningtonet bjørk. Men jeg synes det skiller seg veldig ut fra resten av hjemmet . Ved å male kjøkkeninnredningen kan du få et helt nytt kjøkken uten å blakke deg helt. Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på en enkle måte.

Hvordan male kjøkkeninnredning Fortsetter på kjøkken. Det er en rimelig løsning, enkel fornyelse, og et . Men som husets kokk erger jeg meg grønn av et lite flatterende kjøkken. Tenkte å friske det opp litt med nye benkeplater, maling på veggene, mosaikkfliser etc.


Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like . Funderer på å lakke fronter til kjøkken i en hvit/offhvite matt type. Maler,Møbelsnekker Ønsker å spraylakkere kjøkkenfronter.


Frontene er hvit høyglans, og har blitt skadet av for sterk såpe. Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte. Dermed ble plutselig noen av kjøkkenfrontene “nye” til . Lakkeringsveksted på Ensjø i Oslo for kjøkkenlakkering.


Gratis taksering og garanti på utført arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.