mandag 13. juli 2015

Male på våtromstapet

Har et stygt ba med grønt våtromstapet på gulv, og slitt blå og hvit vegg. Badet skal fullstendig oppusses om ca. Våtromsmaling, våtromstapet eller fliser?


Går det an å male våtromstapet ? Pusse opp bad billigst mulig?

Flere resultater fra forum. Midlertidig utbedring av eldgammelt bad. Male over våtromstapet. Det jeg lurer på er kan jeg male over denne tapeten? Jeg tenkte at jeg kunne lime tapeten fast der den har løsnet og male over med våtromsmaling, så det ikke ser like gale ut.


Jeg vil forhåpentligvis selge og flytte videre i løpet av noen år. Gulv og våtsoner var flislagt med brune og gule fliser og veggene tapetsert med rosablomstret tapet , med andre ord hadde badet et utdatert stilinntrykk.

Jeg bestemte meg for å ta grep. Pass ellers på å grunne godt. Du må ut med en drøy hundrelapp for en liter våtromsmaling. En liter rekker til sju - åtte m2. Mal ihvertfall to strøk.


Noen velger også å male flisene på badet. Det koster lite, men gir badet et pent løft . De færreste som jobber med maling og tapet vil råde deg til å male over våtromstapetet - selv om du vasker og grunner først. Det kan føles som om malingen aldri tørker. Roar Aune hos tapetleverandøren Borge, . Alle våtromsbelegg vi har sett på, har ruglete overflate, og det syns jeg ikke er fint når det blir gjenskinn av lys på det.


Så alternativer er da å male. Stygt bad og toalett- ikke råd til oppussing- interiør. KAn man male våtromstapet? Babyverden Forum forum.

Forum › Generell diskusjon › Generelt Bufret 3. Hvis det er våtromstapet på ett ba kan man male over den? Regner med man må ha en egen maling, men allikevel. Hvorvidt du kan male rett på tapetet, er avhengig av hva slags tapet som er brukt. Vinyltapet bør du ikke male over.


Fargestoff eller voks i tapetet kan blø gjennom malingen eller føre til at den ikke tørker ordentlig. Den er litt slamsete i noen av skjøtene, kan det bare limes på nytt og så males eller er det like greit å rive av hele skiten og sette opp ny tapet ? Jeg hører fra fagforhandlerne at all tapet må av før en ev. Det har likevel ikke vært vinyltapet, slik som denne gang. Tapeten sitter godt fast, så jeg lurer på om jeg kan male rett på eller ev.


Skal du male bad eller legge baderomstapet? Få gode råd om maling og tapet til bad eller prøv vår fargevelger på nett! Nina Holst som står bak bloggen Stylizimo, ville gjerne ha bort borden midt på veggen på badet, og bestemte seg for å male med kalkmalingingen Earth Stone.


Du trenger ikke å velge fliser over det hele, selv om mange synes det er praktisk. Velg et tapet , eller tapetser halve veggen og ha fliser på resten. Ikke målt fukt og det er god ventilasjon der.


På sikt skal vi totalrenovere det, men på kort sikt vil vi gjøre noen kosmetiske endringer. Veggene er kledd med baderomsplater med marmormønster, og spørsmålet mitt er om det går an å sparkle og . Baderomsfliser Og kan man egentlig male fliser? Badegulv og våtromstapet Selv på badet kan du ha treverk på gulv og vegger, enten du velger ekte eller fake.


Dette er selvsagt ikke noe permanent løsning,men d tar nok litt tid før vi får råd å pusse opp. Det er ikke sånn helt slett,men mer rugglete tapet. Og gjør du det feil, kan det komme til å koste deg dyrt. Norge, forteller markedsansvarlig Katrine L. Johansen hos Fagrådet for våtrom (FFV). Det er mange andre måter å dekorere en vegg på enn bare å male eller sette opp tapet – ikke behøver det være vanskelig heller.


Begynn med de enkleste teknikkene, og avanser etter hvert som du får mer trening. Hvis du mangler erfaring med slike teknikker, bør du først eksperimentere på baksiden av en kjellerdør, . Sjekk gjerne våre tapeter. På tide å gi veggene nytt liv med nye tapeter?


Hos oss finner du tapeter i ulike farger og mønstre, og selvsagt renoveringsduk. Med den tryller du bort mindre skavanker uten å måtte bredsparkle veggen først .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.