fredag 10. juli 2015

Liten vask til bad

Ja, så kan man ikke bare vælge en hvilken som helst vask, eller et hvilket som helst. Rund nedfellingsvask i flott klassisk design. Håndvask i enkelt design som monteres mot vegg og fe….

Rund design servant for det moderne baderom! Porsgrund Bad/GeberitPorsgrund Funksjon servant. Pipelife50mm Smartline vannlås – for utslagsvask, vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøkkenvask m. Servanter finnes i mange varianter og leveres i alle størrelser du kan tenke deg. Hvis du skal rehabilitere badet bør det . I inspirasjonsbloggen finner du artikler om servant og baderom.


Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet. Vi har enkle og doble servanter i en mengde ulike designer, stiler og størrelser. Det kan være vanskeligt å finne en liten vask for et lite bad. Derfor har vi gjort det enkelt for deg og samlet alle våre små servanter i denne kategorien.


Hos oss finner du et rikt utvalg frittstående servanter og møbelservanter i porselen, sement, stein, stål og støpemarmor. Har du et lite ba er det lurt å velge en liten, smal vask. Vasken bruker de fleste kun til håndvask etter toalettbesøk eller for å pusse tennene.

Utrolig, men sant - det lille toalettet ble gjort om til et funksjonelt bad med dusj! Ekstra liten vask fra Duravit gjør nytten og ser fin ut. For små bad er det smart å ha belysningen innfelt i speilet eller på hver.


Hvis du investerer i en rund og liten vask til å henge rett på veggen, . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Håndvaskene og servantene fra Gustavsberg er designet for å være ekstra funksjonelle,. Liten servant som er enkel å rengjøre, egnet for trange rom. Ta kontakt med en av våre forhandlere (oversikt på nettsiden) eller kontakt oss direkte om . Se mer av våre ovale, konformede, rektangulære eller runde servanter i porselen på denne siden. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik.


Et kompakt underskap med vask, som er perfekt til mindre bad. Servanten for det lille badet eller toalettrommet. Klassisk og tidløs bollevask med overløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.