onsdag 29. juli 2015

Kontorvegger glass

Parti med pent brukte hvite modulvegger med glass og hvite dører. Glassmoduler : H2BD10cm (8stk)BILDE Glassmoduler halve:H1BD10cm (2stk) BILDE Swedoor dører med glass : H2BD4cm (6stk) i tillegg er det hvite glassdører av ukjent merke og hvite uten glass av ukjent . Våre glassvegger er prefabrikkerte og kan lett flyttes ved endrede behov. De kan kombineres med ulike dørløsninger, som tette dører, glassdører, skyvedører etc.


Glassveggene kan leveres med ulike brann - og lydegenskaper, rammer i ulike farger og tresorter, eller helt uten synlige rammer.

Som glassmester utfører vi alt av glassarbeid i Stavanger og omegn. Vi leverer glass i alle farger og fasonger. Argusspeil er et enveis speil som er ett belagt glass som gjør at man kan se klart gjennom glasset fra en side, men som en vil kunne se gjennom på den andre siden. For å få denne effekten må en ha det mørkt på den siden man ser ut og lyst på den adnre siden. Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer.


Vi produserer innredninger til næringsbygg. Vi har gode løsninger systemvegger. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen på våre egen produserte systemvegger Ta kontakt med oss ved behov for systemvegg.

Systemvegger - Trivelig og praktisk. Kontorvegger - kontorvegger , balkonginnglassing, energiglass, glass , glassfasader, glassmester, glasstak, innglassing, isolerglass - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Innvendige dører og kontorvegger i sikkerhetsglass montert til et advokatfirma. Glassmester Rolf Berglund AS spesialproduserer eksklusive kontorvegger og dører i helglass. Lei av modulvegger og ruteinndelt glass i treverk i kontorfrontene?


Du kan velge mellom mange forskjellige løsninger av skyvedører og slagdører i våre systemer. Ombruk av glass i kontorvegger og dører. Massivtreblokk basert på returtre. Frostingen produseres i form av trykk på folie til glass.


Merking av glassflater i henhold til universell utforming. Tek stiller følgende. Folieringen her skal også fungere skjermende og minimere mulige . Det er to lag med glass , og imellom ligger det folie. Tidligere har Bosvik også levert kontorvegger til Langnes ungdomsskole i Tromsø, og ser altså ut til å ha ”festet grepet” i byen i nord.


Dusjdører på mål og glassplater på kjøkkenvegg. Ulf ved Oslo glass var meget profesjonell, god på pris, rask og pliktoppfyllende.

Thomas Alexander Hysing, 20. Bufret Kontorvegger i glass medfører behov for skjerming mot innsyn. I tillegg til god skjerming, får man også dekorative og profilerende effekter.


Du finner oss på Nordsia av Steinkjerelva, i Drivhuset, sammen med mange andre bedrifter. Jærglass AS opplyste i retten å ha en gjeld på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.