onsdag 29. juli 2015

Badekar med vegg

Noen jakter på ryper, andre samler på frimerker, mens du er på jakt etter badekarvegg. En badekarvegg defineres som en dusjvegg som monteres på en badekarkant for å begrense vannsøl når man står og dusjer. Det er bare å ta for seg. Dette er et praktisk produkt, særlig hvis man har et baderomsmøbel i nærheten.


Leveres i ulike modeller og utførelser.

Snakk med oss om mulighetene. Vi har et badekar som for tiden har en list fra Biltema mellom seg og veggen. Dette fungerer langt fra optimalt fordi denne gummilisten kun har feste på veggsiden og ikke er festet mot badekaret. Den bølger seg som en slange og lar vannet renne ut og bak karet uten særlig hinder.


Side- avlastningsbord i rustfritt stål og herdet glass, 346. Konsollbor rustfritt stål og herdet glass, 346. Spisebor rustfritt stål og herdet glass, 346.

Jeg sliter med å få det tett mellom badekar og vegg. Siden hjørnet ikke er helt grader, blir det noe mer avstand fra vegg noen steder, men ikke mer . Velger du et kar i emaljert stål, må du satse på et veggmontert blandebatteri. Termostatbatteri som monteres på vegg , gir deg en rimeligere . Badekar i akryl har ofte det.


Vi fører badekar i alt fra retro- og romantisk stil, til moderne og minimalistiske utgaver. Her finner du vårt utvalg av badekarvegg. Du kan bruke valgmulighetene for å filtrere produktene i oversikten slik at du kun ser de badekarvegger du er på utkikk etter. Dersom du er på jakt etter badekarvegger som du ikke finner her, ber vi deg om å ta kontakt med oss så hjelper vi deg.


Tettningstape til montering mellom badekar og vegg , for å forhindre vannsøl 3. Husk å rengjøre og avfette godt før du påfører tape, slik at den får et godt feste! Xonyx har mange fordeler: Homogent materiale, meget god slitestyrke, utmerket rengjørbarhet, silkemyk hvit matt overflate, materialets . Hyllen mot veggen brukes til montering av blandebatteri. Vi har badekarvegger i mange størrelser fra leverandører som INR, Sanipro og Scala.


INR kan også lage skjermvegger på spesialmål med kombinasjoner av fastvegg og dør.

Klikk deg inn på leverandørene våre i menyen for å se det store utvalget i brosjyrer. Flotte dusjevegger i tre forskjellige størrelser på lager ! Dusj - skjermvegg for badekar x 1Ambition kr 1. Dobbel, solid og praktisk dusj- skjermvegg for montering på badekar. Vendbar 3grader for både høyere . Denne løsningen er planlagt med veggopphengt toalett. Med en moderne takdusj og en pen badekarvegg får du en funksjonell dusjplass samtidig som du beholder badekarets fordeler der du kan nyte et deilig varmt bad.


Rainshower System 2Dusjsystem med termostat for badekar, for vegg montasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.