tirsdag 21. juli 2015

Isolasjon i grunn

Gulv på grunn bygges opp i prinsippet med et drenerende lag, isolasjon, fuktsperre og betonggulv. Er det bløt grunn, som for eksempel leire, legges det ut en . Her finner du informasjon om Sundolitt byggisolasjon for bruk i byggegrunnen og i gulvkonstruksjoner.

Gulv på grunnen med Glava Ringmurselement. Ringmurens isolasjon har betydning for telesikring av selve ringmuren og for varmetapet i . Isolering av grunn for bygg, vei, bane og anlegg. En stødig og varm grunn til ditt nye hus gir et godt grunnlag til det videre.

Som isolasjon under betongplaten, samt i ringmuren benyttes Jackopor (EPS). Du vil finne løsninger for isolering, frost sik ring av gulv på grun- nen, utvendig isolering og dren ering av kjeller vegger og . Isolasjon mot grunnen er å anbefale fordi: 1) Isolasjon i seg selv er kapilærbrytende. Isolasjonen hindrer frostskader og fuktskader. Hvordan skal du prosjektere gulv for å oppfylle krav til energieffektivitet? Varmetapet fra et godt isolert gulv på grunnen er i det vesentligste et randsoneproblem.


Isolerte gulv lagt direkte på grunnen med ringmur er en . Minstekrav i § 14-skal oppfylles enten § 14-eller § 14-legges til grunn.

XL-BYGG gir deg som skal isolere i bakken råd om hva dette betyr i praksis. U-verdikravet for gulv på grunn i småhus og boligblokker er endret fra til 0 . U-verdi gulv på grunn og mot det fri. Dette bladet behandler varmeisolering av golv på grunnen med ringmur for oppvarmede. På grunn av det økte tetthetskravet, vil det være en fordel å unngå utstikkende.


Det er i hovedsak to årsaker til å isolere mot grunnen bygget står på. Det er ingen grunn til å ha 15cm isopor under gulvet hvis garasjen ikke . U-verdier målt etter NS-EN ISO 89kan legges til grunn i stedet for beregnede verdier. Lettfyllingsmateriale med effektiv og miljøvennlig isolasjon. Glasopor skumglass er et lettfyllingsmateriale for vanskelige grunnforhold som produseres av 1 . Isolasjonen i grunnen er snart på plass, og i morgen kommer rørlegger for å. Isolasjonen består av trykkfast isolasjon (den beige) og isopor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.